Mama lui Mădălin Ionescu a dezvăluit cum pregătește carnea înainte de a fi pusă pe grătar.
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt mereu activi pe rețelele de socializare și împart numeroase aspecte din viața de dincolo de camere. Aceștia vorbesc adesea despre mâncăruri, iar atunci când merg într-un loc nou, nu ezită să ofere detalii despre toate preparatele pe care le mănâncă, prețul, dar și cum li se pare gustul și de ce anume rămân surprinși.
Când vine vorba despre preparatele din casă, aceștia încearcă de fiecare dată să păstreze gustul autentic al mâncărurilor, iar o vizită a mamei lui Mădălin a ținut să deslușească secretul ei înainte de a prepara orice tip de
Mama lui Mădălin: Le tai ca pe șnițel după care am aromat-o cu tot ce-ți trebuie ție. Am pus piper, am pus usturoi, cimbru, boia de ardei, dar puțină, după care am pus câțiva stropi de vin și am lăsat-o la macerat de seara până a doua zi.
Mădălin Ionescu: Și asta-i făcut-o la un grătar electric care își face treaba, foarte bun.
Mama lui Mădălin: Nu e gustul de cărbune ca al vostru.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Mădălin Ionescu, despre gustul mâncărurilor din restaurante
Prezentatorul TV a ținut să-și laude și soția pe această cale și a mărturisit că și ea a reușit să scoată cel mai bun gust din carne atunci când a pregătit-o. Acesta a mai ținut să adauge că pe la restaurante gustul nu mai este același, iar mama lui a mărturisit că un rol foarte important îl are și calitatea cărnii, indiferent cât de bună ar fi gospodină care o prepară.
Mădălin: Și Cristina mai gătește, m-a surprins, de exemplu, cu o ceafă, într-o zi în care nu aveam timp nici unul, nici altul, dar și-a făcut
Mama lui Mădălin: Contează și calitatea cărnii. Contează mult, gospodine pot fi multe.