Secretul pentru cea mai delicioasa carne la garnita! Uite cum se prepara!

Secretul pentru cea mai delicioasa carne la garnita! Uite cum se prepara!

Mancata ca atare, alaturi de garnituri, sau folosita in prepararea unor retete satioase, carnea la garnita nu trebuie sa lipseasca din camarile gospodinelor.

 

Carne la garnita: ingrediente
- carne de porc proaspata (pulpa, spata)
- carnati proaspeti de porc
- untura de porc
- boabe de ienibahar, foi de dafin (optional)
- sare
Se taie carnea de porc si carnatii in bucati potrivite. Într-o cratita adanca sau intr-un ceaun se topeste untura. La fiecare kilogram de untura, adaugam o lingurita de sare. Dupa preferinte se pot adauga si boabe de ienibahar si foi de dafin, dupa gust.  Prajim carnea la foc mic timp de aproximativ 90-120 de minute, in functie de cantitate.
Apoi, scoatem carnea cu o spumiera si adaugam carnatii, care se lasa la prajit la foc mic vreme de 30 de minute. Dupa ce se rumenesc, scoatem carnatii si ii asezam, alaturi de carne, in vase de ceramica smaltuite sau in borcane curate si uscate.
Se toarna untura peste carne si se da la rece. Carnea si carnatii in untura se pot consuma ca atare sau se pot folosi in alte preparate, in timp ce untura se poate folosi la gatit.
Sursa: Adevarul.ro

Carne la garnita: ingrediente 
- carne de porc proaspata (pulpa, spata) 
- carnati proaspeti de porc 
- untura de porc 
- boabe de ienibahar, foi de dafin (optional) 
- sare

Se taie carnea de porc si carnatii in bucati potrivite. Într-o cratita adanca sau intr-un ceaun se topeste untura. La fiecare kilogram de untura, adaugam o lingurita de sare. Dupa preferinte se pot adauga si boabe de ienibahar si foi de dafin, dupa gust.  Prajim carnea la foc mic timp de aproximativ 90-120 de minute, in functie de cantitate. 

Apoi, scoatem carnea cu o spumiera si adaugam carnatii, care se lasa la prajit la foc mic vreme de 30 de minute.

Dupa ce se rumenesc, scoatem carnatii si ii asezam, alaturi de carne, in vase de ceramica smaltuite sau in borcane curate si uscate. Se toarna untura peste carne si se da la rece. Carnea si carnatii in untura se pot consuma ca atare sau se pot folosi in alte preparate, in timp ce untura se poate folosi la gatit.

Sursa: Adevarul.ro

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum să îți petreci timpul alături de familie, toamna aceasta. Idei de activități interesante și relaxante!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Schimbarea de look la care a apelat Mariana Moculescu și motivul pentru care fosta soție a compozitorului a declarat că și-a atras foarte multă antipatie. „Ceva de coșmar negru.”

Ea este noua iubită a lui Ionuț de la Casa Iubirii! Cum au fost surprinși fostul concurent și frumoasa șatenă, chiar de ziua ei

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere