Secretul Regelui Charles pentru o viață mai lungă. Ce consumă în mod constant fiul Reginei Elisabeta a II-a

Secretul Regelui Charles pentru o viață mai lungă. Ce consumă în mod constant fiul Reginei Elisabeta a II-a
Secretul regelui Charles pentru o viață mai lungă

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, oamenii se îndoiesc datorită vârstei înaintate, de capacitățile fostului prinț Charles de a prelua puterea în Regatul Unit. Un fost secretar de presă de la Palatul Buckingham a vorbit însă despre ritualul pe care regele Charles îl urmează în fiecare dimineață.

În urma morții Reginei Elisabeta a II-a, fostul prinț Charles urmează a fi încoronat în locul mamei sale. Așadar, un fost secretar de la Palatul Buckingham a vorbit despre secretul longevității noului rege.

Regele Charles își începe dimineața cu un mic dejun copios, dar nu uită să își consume și o băutura caldă, pentru reducerea riscului de apariție a unui boli, căci acest lucru ar proteja inima.

Citeste si: 8 Reguli de protocol din Familia Regală Britanică. Femeile poartă greutăți în tivul rochiilor

Secretul regelui Charles pentru o viață mai lungă[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: Prințul Philip a fost ținut într-un seif regal 17 luni, pentru a fi înmormântat cu Regina Elisabeta a II-a

Activitățile dintr-o zi din viața regelui Charles

Casa regală a Marii Britanii se ocupă de organizarea planurilor după reguli militare, ele fiind convenite cu luni înainte de o echipă de consilieri și membri ai personalului.


Viața de rege are un program oră de oră, așa cum a fost obișnuit de când este mic. Deși are deja vârsta de 74 de ani, pentru el a început încercarea vieții sale. Indiferent de locul în care este, viața regelui se va desfășura cu eficiență maximă, fără întreruperi. Locuința acestuia este condusă și menținută de o echipa destul de mică, însă foarte dedicată. Mulți dintre oamenii care îl slujesc îi sunt alături de zeci de ani.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

O zi normală de lucru

Regele Charles începe ascultarea titlurilor știrilor de la radio, și un mic dejun cu salată de fructe de sezon și semințe și cu ceai.
„În ciuda zvonurilor conform cărora regelui i se aduce în fiecare dimineață un șir de ouă din care să aleagă, nu am văzut niciodată un singur ou fiert la micul dejun în toți anii în care am lucrat acolo”,

a precizat un membru al personalului Casei Regale britanice.
Treburile cu publicul începe la scurt timp după, și durează pana in ora 17:00. Un lucru important de menționat este ca regele nu servește prânzul. De obicei, într-un singur an în calitate de Prinț de Wales, regele a avut aproape 500 de angajamente. Multe dintre ele au fost împreună cu Ducesa de Cornwall. Turneele în străinătate sunt la fel de aglomerate, având activități naționale și de stat, depuneri de coroane și întâlniri cu liderii naționali.
Pe lângă toate aceste trebuie, sunt incluse și evenimente bazate pe interesele sale caritabile.
„De-a lungul acestor vizite, ceea ce m-a frapat a fost cât de interesat este regele Charles de tot și de toți cei pe care îi întâlnește. Din acest motiv, conversațiile sale se prelungeau aproape întotdeauna. Am văzut frecvent oameni care încercau să îl impresioneze cu abilitățile lor intelectuale sau cu poziția lor socială, fără prea mare efect.
El nu face o distincție între cei înstăriți și cei care au cea mai grea dintre vieți. Îl interesează oamenii, nu poziția”
, a mai spus acesta.

Citeste si: Motivul pentru care Regele Charles s-a căsătorit cu Prințesa Diana, cu toate că avea o pasiune pentru Camila

Secretul regelui Charles pentru o viață mai lungă[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: Care este secretul din moștenirea lăsată de Regina Elisabeta a II-a. Câți bani primește Prințul Charles

O zi la birou

Ședințele de lucru durează 45 de minute, fiind programate unele după altele, iar majoritatea subiectelor abordate într-o singura zi reflectă cunoștințele variate ale regelui.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

„Singurul lucru pe care ai fost întotdeauna sfătuit să îl faci era să iei multe notițe în caz că uiți un detaliu: cu siguranță el nu o face niciodată. Are o memorie incredibil de ascuțită”.
În jurul orei 13:00 are loc o pauză, pentru ca Charles să iasă afară să se plimbe. Totodată, lui Charles îi displace să stea prea mult timp înăuntru, și întotdeauna are isi deschide larg ferestrele.
Prima pauză reală a zilei este la ora 17.00. În pauza respectiva regele întrerupe activitatea pentru a servi ceaiul si de a servi un sandviș și o bucată de prăjitură cu fructe. Ulterior, se întoarce la birou pentru a se ocupa de lucrurile rămase. Cina are loc la ora 20.30 și apoi, la ora 22.00, se întoarce la birou, de obicei până mult după miezul nopții. Angajamentele publice se prelungesc mult până seara, conform Mirror.

Secretul regelui Charles pentru o viață mai lungă[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: Regele Charles câștigă milioane de lire sterline din fabrica de biscuiți

Despre secretul longevității regelui Charles

Nutriționistul Signe Svanfeldt, a menționat faptul că regele Charles consumă în fiecare zi câte o ceașcă de ceai negru Darjeeling, nelipsind și un pahar de suc din fructe, care ajută la prezervarea sănătății inimii și normalizarea tensiunii arteriale.
„Ceaiul Darjeeling are numeroase beneficii pentru sănătate grație proprietăților antioxidante și, în plus, este o sursă bogată de vitamine și polifenoli, fapt pentru care normalizează tensiunea arterială, reduce inflamațiile și contribuie la menținerea sănătății inimii”, a spus nutriționistul Signe Svanfeldt.

Ceaiul pe care regele îl consumă are în componență quercetină, fiind un compus ce oferă reducerea riscului de ateroscleroză. De asemenea, flavonoidele din ceai ajută la reducerea hipertensiunii, inflamațiilor și a bolilor vasculare. Regele Charles consumă câte un pahar de suc de fructe, deoarece este bogat în vitamine, minerale și fibre. Nutrienții pot ameliorarea unele probleme de sănătate, și întăresc sistemului imunitar al regelui.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Camilla Parker, viitoarea regină a Marii Britanii? Care este succesiunea la tron

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Prințul Philip a fost ținut într-un seif regal 17 luni, pentru a fi înmormântat cu Regina Elisabeta a II-a

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies