Secretul siluetei lui Kendall Jenner. Arată perfect, dar ce mănâncă?

Secretul siluetei lui Kendall Jenner. Arată perfect, dar ce mănâncă?
Secretul siluetei lui Kendall Jenner. Arată perfect, dar ce mănâncă?

Dacă o urmăreşti pe Kendall Jenner în social media, vei observă foarte multe imagini cu junk food pe care le postează chiar ea.

Kendall Nicole Jenner este un model american şi personalitate TV. Original este cunoscută pentru apariţia în „Keeping Up with the Kardashians”.

Surorile sale sunt Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian şi Kylie Jenner, părinţii ei fiind Kris Jenner şi Bruce (Caitlyn) Jenner. Este cunoscută şi pentru faptul că este un model de succes la multe branduri highend.

Ea are o silueta perfecta si multe femei ar vrea sa stie care e secretul unei asemenea infatisari.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Veşti bune pentru bugetari. Din decembrie vor primi indemnizaţie de hrană

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies