6 semne că îi e cu adevărat dor de tine

6 semne că îi e cu adevărat dor de tine
6 semne că îi e cu adevărat dor de tine

Atunci când iubim și ne pasă de o persoană, este imposibil să nu simțim dorul. Acesta este un sentiment care ne demonstrează compasiunea, admirația și dragostea față de cel de lângă noi.

Cu toate acestea, există oameni care nu spun în mod clar că le este dor. Mai mult, acțiunile contează mai mult decât vorbele. De aceea, trebuie să fiți atente la comportamentul persoanei de lângă voi, pentru a îi înțelege sentimentele. Iată câteva semne care demonstrează în mod clar că îi este dor de tine.

Semne care arată că îi este cu adevărat dor de tine

Citește și: Cum se distruge relația de cuplu. Identificarea și evitarea comportamentelor toxice care duc la destrămarea parteneriatului romantic!

ce fac barbatul cand ii e dor de tine
Ce face bărbatul atunci când îi este dor de tine[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Terapia de cuplu. Un pas curajos spre rezolvarea conflictelor și întărirea legăturii emoționale!

De multe ori, ne întrebăm dacă persoana de lângă noi are aceleași sentimente pe care le avem și noi.

După o perioadă în care am stat la distanță, sau nu am petrecut atât de mult timp împreună, intervine dorul față de persoana iubită. Problema apare însă, atunci când nu știm dacă sentimentul este reciproc. Iată câteva semne care demonstrează în mod clar, că îi este dor de tine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Te contactează cât mai des

În cazul în care discuția ajunge la final, iar el încă încearcă să îți adreseze întrebări, la care putea găsi răspuns și în altă parte, este evident că vrea să păstreze cât mai mult legătura cu tine. Dacă vrea pe cât posibil să vorbească cu tine și îți expune și cum a fost ziua lui, în detaliu, cu siguranță îi e dor să fiți unul cu celălalt, nu doar prin intermediul telefonului.

Stabilește când va fi următoarea întâlnire

semne ca ii e dor de tine
Semne că îi e dor de tine[Sursa foto: PixaBay]

Nu a trecut mult timp de când v-ați văzut, dar ești nerăbdătoare să îl întâlnești din nou. Dacă și el simte același lucru, te va contacta cât mai rapid și îți va propune să vă întâlniți, în perioada ce urmează. De asemenea, pare entuziasmat că urmează să vă petreceți timpul împreună.

Te complimentează

Indiferent că vorbim de mediul online sau o întâlnire față în față, un compliment este foarte important, în special pentru o femeie. Dacă îți spune că ești frumoasă sau că îi place ținuta ta, atunci când vede o fotografie cu tine, este evident că abia așteaptă să vă întâlniți și că îi este dor de tine.

Îți trimite mesaje, chiar dacă este ocupat

cum iti dai seama daca iti duce dorul
Cum îți dai seama dacă îți duce dorul[Sursa foto: Freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Este în oraș cu prietenii, prins cu treaba de la locul de muncă, obosit după meciul de fotbal, sau petrece timpul cu familia. În toate aceste momente, este ocupat și ar putea fi de înțeles, dacă nu te contactează. Cu toate acestea, el face tot posibilul să îți trimită un mesaj, să se asigure că ești bine sau îți povestește ce i se întâmplă. Acesta este unul dintre cele mai importante semne, prin care îți arată că îi e dor de tine.

Vrea să îi trimiți poze

Dacă bărbatul îți cere fotografii, înseamnă că îi este dor de tine. Dacă vrea să vadă imagini cu tine, este evident că te consideră atrăgătoare și că vrea să te vadă cât mai rapid. În cazul în care este dornic să vadă poze și cu ceea ce faci, pe unde te plimbi, ce mănânci, ce bluză ți-ai luat, cel mai probabil este atent la detalii și îl interesează cum ești și cum ți-a mers ziua.

Este gelos

Uneori, gelozia poate avea și un caracter pozitiv. Dacă bărbatul este puțin gelos, raportat la tine și la alți bărbați, asta înseamnă că nu îi ești indiferentă și că îi pasă de tine. Totuși, trebuie să fii atentă la acest tip de comportament, pentru că gelozia excesivă este în mod clar, toxică. De asemenea, atunci când un bărbat este gelos, poate reprezenta faptul că nu are încredere în el. Mai mult, poate să fie gelos în momentul în care nu ați mai petrecut de mult, timp împreună sau nu știe ce se întâmplă cu tine.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

3 Sfaturi pentru un bronz perfect la solar

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies