Semne că nu ar trebui să regreţi că aţi ajuns la despărţire

Semne că nu ar trebui să regreţi că aţi ajuns la despărţire
Semne că nu ar trebui să regreţi că aţi ajuns la despărţire

Nimeni nu agreeaza o despartire, este neplacuta. Insa, uneori, este cea mai buna solutie.

Semne ca nu ar trebui sa regreti ca ati ajuns la despartire. Nimeni nu agreeaza o despartire, este neplacuta. Insa, uneori, este cea mai buna solutie pentru tine si sub nicio forma nu ar trebui sa resimti regretul. Fie ca a fost o despartire de comun acord si pasnica, fie ca a fost una cu scandal, despartirea nu pare sa fie un motiv de bucurie. Uneori putem avea chiar ganduri secundare, fiind ingrijorati ca am pierdut pe cineva care ar fi putut sa fie al nostru pe viata.

Totusi, inainte de a ne ineca in regrete, iata cateva semne subtile care sa te ajute sa iti dai seama ca este bine ca v-ati despartit:

Grija lui este sa isi recupereze cat mai repede lucrurile de la tine

In orice despartire apare inevitabil momentul in care trebuie sa va recuperati lucrurile unul de la celalalt. Este un proces normal, insa ar trebui sa se intample cu eleganta.

Daca fostul tau nici macar nu iti cere scuze si mesajele sale se invat doar in jurul recuperarii bunurilor personale, atunci probabil ai facut alegerea potrivita.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Iti creeaza o imagine proasta

Auzi de la prietenii comuni cum acesta vorbeste despre tine doar lucruri rele si incearca sa te darame.

Orice despartire aduce emotii negative insa denigrarea nu ar trebui niciodata tolerata si nu este o scuza pentru aceste emotii.

Elimina complet orice urma de a ta pe retelele de socializare

Daca fostul tau te elimina complet din viata lui, cu siguranta nu este un loc la care sa iti doresti sa te intorci si nu merita sa regreti despartirea. Indiferent de motivul pentru care face el asta, ca sufera si este din inversunare, ori ca face loc pentru o noua femeie, este un semn pentru tine ca ar trebui sa mergi mai departe fara

el.

Citeste si: Valori fundamentale ale unei relatii solide. Le ai si tu in relatia ta?

Isi schimba statusul de relatie in singur aproape imediat

Semnifica un singur lucru. Este singur, hotarat si disponibil. El trimite un semnal catre toate doritoarele si admiratoarele sale. Ceea ce denota un singur lucru, nu merita timpul tau si nici regretele tale.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies