Valori fundamentale ale unei relatii solide. Le ai si tu in relatia ta?

Valori fundamentale ale unei relatii solide. Le ai si tu in relatia ta?
Valori fundamentale ale unei relatii solide. Le ai si tu in relatia ta?

O relatie adevarata nu poate fi construita decat in timp, cu mult devotament si multa rabdare.

Valori fundamentale ale unei relatii solide. Le ai si tu in relatia ta? O relatie adevarata nu poate fi construita decat in timp, cu mult devotament si multa rabdare. Si bineinteles ca viata iti va arunca multe greutati, care pot testa unitatea relatiei de iubire. Daca tu si partenerul tau aveti valori de baza compatibile, veti gasi puterea de a trece peste orice obstacol. Ce reprezinta valorile unei relatii? Sunt acele principii calauzitoare, care iti dicteaza comportamentul.

Iata care sunt cele mai importante valori de baza pentru o relatie de durata:

Increderea

In orice aspect al vietii, tu si partenerul tau trebuie sa demonstrati incredere. Incredere ca veti fi alaturi nu doar la bine, ci si la greu, ca va veti oferi ajutor unul altuia in momentele dificile si fiecare va face mereu ce este mai bun pentru sanatatea relatiei si fericirea partenerului.

Loialitatea

Loialitate inseamna, inainte de toate, daruire, inseamna sa va dedicati unul altuia in intregime. Loialitatea inseamna ca deciziile voastre sa fie discutate, astfel incatsa intelegeti ce impact au acestea asupra relatiei voastre. Angajamentul nu se clatina niciodata si legatura voastra este puternica.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Valori fundamentale ale unei relatii solide. Le ai si tu in relatia ta?
Valori fundamentale ale unei relatii solide. Le ai si tu in relatia ta?[Sursa foto: PixaBay]

Comunicarea

Comunicarea va aduce mereu unul mai aproape de celalalt si va permite sa va cunoasteti profund. De fiecare data cand impartasiti unul despre altul, iti aduci partenerul mai aproape si vei fi recompensata cu o intimitate sporita.

Citeste si: Semne ca esti perfectionista in relatia de cuplu si cum te afecteaza negativ

Sinceritatea

Nicio relatie nu poate avea un fundament solid fara sinceritate. Sinceritatea este liantul relatiei voastre, sau cel putin asa ar trebui sa fie, cele mai corecte decizii bazandu-se pe acest concept.

Dezvoltarea personala

Orice om ar trebui sa evolueze in viata, prin studiu si prin acumularea de experienta. Asta inseamna sa te dezvolti constant. Dar te-ai gandit si la dezvoltarea de cuplu? O viata petrecuta alaturi de un om presupune parcurgerea a unor etape diferite de maturitate si dezvoltarea de cuplu este un aspect esential.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Rețeta pentru Babka Trojniak, desertul preparat de Elwira Petre. “Un fel de chec, dar în 3 culori, ușor de pregătit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies