Semne clare că te întâlnești cu un bărbat distrus emoțional

Semne clare că te întâlnești cu un bărbat distrus emoțional.
Semne clare că te întâlnești cu un bărbat distrus emoțional.

Orice om are si greutati in viata si trece prin momente neplacute.

Semne clare că te întâlnești cu un bărbat distrus emoțional. Orice om are si greutati in viata si trece prin momente neplacute. De obicei, femeile aleg sa vorbeasca despre trairile lor interioare, insa barbatii prefera sa taca. Unii oameni detesta sa para vulnerabili in fata celorlati si considera ca nu este deloc bine sa se exprime astfel ca sunt obisnuiti sa pastreze durerea ascunsa. Nu trebuie neaparat sa iti fie teama daca intalnesti un asemenea barbat si nici sa fugi din calea lui.

Este foarte posibil sa fi avut o trauma in trecut, dar asta nu inseamna ca este o persoana rea. S-ar putea ca el nici macar sa nu constientizeze ca este ceva in neregula. Pana la urma, cu totii avem probleme si incercam sa le rezolvam in felul nostru.

Daca un barbat este distrus emotional, apar semne subtile pe care le poti observa si care iti vor da de inteles acest lucru.

Se indeparteaza de tine, fara sa isi dea seama

Daca un barbat a suferit in trecut, el va face tot ce ii sta in putinta sa nu mai repete acest lucru. Sunt sanse sa se indeparteze de tine si nici macar nu isi da seama de ceea ce face. In esenta, este o reactie naturala si o face din instinct. Foloseste distantarea drept mod de aparare, ca sa evite o noua suferinta.

Considera acest comportament drept o optiune mai buna, in loc sa vorbeasca despre sentimentele sale. Nu isi asuma riscuri si, pentru el, iubirea este unul dintre ele.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nu are incredere in el

Daca un barbat este distrus emotional, acestuia ii va lipsi increderea in sine.

Nu este increzator in propriile forte si priveste suspicios catre viitor si deseori se gandeste la ce spun sau cred ceilalti despre el.

Evita sa se deschida in fata ta

Sa ajungi pana in punctul in care te simti distrus emotional inseamna sa fi oferit 100% intr-o relatie anterioara, care s-a terminat cu dezamagire si durere. Un barbat care a trecut printr-o astfel de experienta este mult mai retinut si ezita sa se deschida.

Asta nu inseamna ca nu are sentimente pentru tine, ci ca pur si simplu ii este teama sa nu repete scenariul. Tinde sa isi ascunda adevaratele sentimente si intentii, pentru ca ii este frica sa nu fie ranit.

Insista in privinta certurilor

Un asemenea barbat nu renunta usor la cearta si deruleaza in mintea sa vorbele de foarte multe ori, chiar si dupa ce conflictul s-a stins.

Deseori isi aminteste diverse nemultumiri din relatiile sale anterioare si iti aduce reprosuri nefondate.

Citeste si: 10 cărți pe care trebuie să le citești

Nu isi povesteste trecutul

Oricate ai incerca, evita subiectul trecutului sau cu orice pret. Nu ii place sa se deschida si nu le permite celorlalti sa il descopere cu adevarat. Nu isi doreste ca cineva sa ii afle povestea trista.

Considera ca este doar problema lui si nu lasa pe nimeni sa afle detalii.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies