Semnele care anunță că-și dorește o relație stabilă

semne ca isi doreste o relatie stabila
Semne că își dorește o relație stabilă

O mulțime de persoane își doresc să aibă o relație serioasă, însă le este din ce în ce mai greu să găsească partenerul potrivit, care să aibă aceleași dorințe. Uneori, deși ne dorim o relație stabilă, persoana de lângă noi nu își dorește același lucru.

În cadrul unei emisiuni, psihologul Cristian Andrei a dezvăluit care sunt semnele că persoana de lângă noi își dorește ceva serios de la noi, ceea ce înseamnă o relație de durată.

Semnele de la primele întâlniri

cand un barbat isi doreste o relatie serioasa
Cum îți dai seama dacă persoana de lângă tine vrea o relație serioasă[Sursa foto: pexels]

Citește și: Cum ne motivăm copilul să meargă cu drag la școală

Se spune că prima impresie contează întotdeauna atunci când vrem să avem o părere despre celălalt.

Chiar și prima întâlnire, ne poate dezvălui o mulțime de lucruri, dar și intențiile pe care le are cel pe care vrem să îl cunoaștem.

„Am putea să sesizăm de la primele întâlniri, dacă am cunoaște și ceva din istoria  persoanei respective. Faimoasa atitudine de a nu răspunde la mesaje după o primă întâlnire nu este neapărat un indiciu că acel om este serios sau nu.

Trebuie să te gândești la faptele lui și să îl supui unor situații.”, a declarat specialistul.

Felul în care vorbește un bărbat este foarte important. Nu doar faptele contează extrem de mult, ci și micile gesturi. Ne putem da seama, încă de la prima întâlnire, în funcție de privire, ce intenții are de la noi.

„În primul rând știe toată lumea, dar uită în atmosfera aceea, că un bărbat care se uită main jos de gâtul femeii când vorbește cu ea, pentru că îl interesează mai mult piesele componente ale

prezenței fizice, nu este un bărbat care vrea o relație de lungă durată, fiindcă este acaparat de simțurile lui. Acolo nu este vorba de o relație, ci de o chestiune de moment.”, a precizat psihologul.

De ce își doresc femeile bărbați serioși

Se știe că sunt foarte multe femei care preferă bărbații mai maturi, în detrimentul celor de aceeași vârstă cu ele, sau mai mici.

Acest comportament reflectă faptul că femeile nu își doresc bărbați neserioși, care nu au experiență și care nu dau garanții. De aici se explică de ce tot mai multe femei caută relații stabile, însă nu putem spune același lucru și despre bărbați.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Semnele că nu este un partener potrivit pentru o relație de lungă durată

stabilitatea unei relatii
Semnele stabilității unei relații[Sursa foto: pexels]

Citește și: Diferența de vârstă, o piedică în relația de cuplu. ”În ziua de astăzi contează vârsta socială și vârsta psihologică, nu cea biologică.”

Psihologul a subliniat faptul că este foarte important ca oamenii să observe concordanța dintre verbal și nonverbal, atunci când vor să afle care sunt intențiile celeilalte persoane. Este esențial de știut că un bărbat care nu apreciază femeia, nu este unul potrivit pentru o relație serioasă.

„Dacă te gândești la faptele lui, deja observi dacă se potrivesc cu vorbele lui de la masă. Există tot mai mulți bărbați misogini, fiind cultivată de mame. Pentru tine este foarte important să aflii ce concepție despre femei are acest bărbat. Și atunci nu vorbești despre tine ca femeie, ci despre o vedetă, sau cineva din bârfele comunității și vei vedea cu cât dispreț vorbește despre ea, cât de echilibrat este în evaluarea situației unei femei, pentru că așa cum vorbește despre aceea, va gândi și va vorbi și despre tine.”

, a declarat doctorul Cristian Andrei.

Ce înseamnă dacă nu te prezintă prietenilor

semne ca relatia e buna
Cum îți dai seama dacă ești într-o relație bună[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Fertilizarea in vitro cu ovocite donate. Cum poți deveni mamă, atunci când pare imposibil

În momentul în care partenerul te-a prezentat familiei sau prietenilor, este evident că te consideră o persoană importantă, cu care își dorește să întemeieze o relație serioasă. În urmă cu ceva timp, cunoașterea părinților partenerului era un pas important. În zilele de astăzi, cercul de prieteni este la fel de important, deoarece reprezintă un reper.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Dacă nu te prezintă prietenilor pentru o bună perioadă de timp, înseamnă că vrea să te țină pentru intimitate, dacă ești femeie. Dacă ești bărbat și nu te prezintă niciunuia dintre prietenii ei, trebuie să te bagi tu.”, a precizat specialistul.

 

 

 

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Reguli de comunicare în relația de cuplu. Cheia unei conexiuni puternice și a unei relații durabile!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies