Semnele care îți arată că își dorește ceva mai mult decât o prietenie

Semnele care îți arată că își dorește ceva mai mult decât o prietenie
Semnele care îți arată că își dorește ceva mai mult decât o prietenie

Aflați din rândurile următoare care sunt semnele care îl dau pe un bărbat de gol că este atras de tine.

În general, femeile simt atunci când un bărbat este atras de ele, dar sunt momente în care vrem să știm dacă persoana respectivă este interesată de noi și nu reușim să ne dăm seama. Ei bine, există anumite semne în comportamentul bărbatului prin intermediul cărora să îți dai seama dacă acesta este atras de tine.

10 semne care înseamnă că el este atras de tine

Citește și: Trei semne care te avertizează că este un bărbat imatur emoțional

10 semne care înseamnă că el este atras de tine

1. Poziția corpului

Poziâia cprăului spune foarte multe lucruri despre persoana respectivă. Dacă bărbatul din fața ta stă cu mâinile în șolduri, umerii pe spate și picioarele depărtate, acest comportament îl face să pară mai mari și face asta pentru că îi place de tine și vrea să îți capteze interesul.

2. Își aranjează hainele

Acest comportament apare pe măsură ce se apropie pe tine. Astfel, vei observa că își aranjează cămașa, se uită pe lângă el astfel încât orice detaliu vestimentar să fie pus la punct. Este o modalitate prin care încearcă să arate frumos în preajma ta.

3. Ridică din sprâncene și zâmbește

Acesta este un gest pe care bărbații, de asemenea îl fac în mod inconștient atunci când vor să impresioneze pe cineva sau când vor să se conecteze cu cineva.

4. Devine mult prea entuziasmat de lucrurile pe care le aveți în comun

Este minunat să vezi că ai multe lucruri în comun cu persoana de lângă tine, dar atunci când el încearcă să găsească orice similaritate mică între voi doi, atunci acesta este un semn concret că te place.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

5. Folosește orice scuză pentru a se apropia de tine

Citește și: Ce trebuie să faci dacă simți că bate în retragere

10 semne care înseamnă că el este atras de tine

Dacă vă aflați la o petrecere și el îți cere să te apropii de el pentru a-ți șopti ceva la ureche, atunci încearcă să creeze un moment intim forțat între tine și el, iar acesta este un semn concret să te place.

6. Contactul fizic

Bărbații, când sunt atrași de cineva, doresc să facă contact fizic cu persoana respectivă. Așadar, dacă îți atinge ușor mâna, sau brațul sau îți pune ușor mâna pe spate în timp ce discutați sau vă plimbați sau se oferă să te încălzească dacă observă că ți-e frig, atunci mai mult ca sigur bărbatul respectiv are o atracție față de tine.

7. Prelungește conversația

În mod normal, bărbații încearcă în cadrul oricărei conversații să ajungă la concluzie, astfel încât să poată să închidă subiectul respectiv, evitând să se piardă în detalii lingvistice. Ei bine, în cadrul conversațiilor cu un bărbat care te place, vei observa că acesta va încerca să extindă conversația, punându-ți tot felul de întrebări și fiind foarte interesat de subiectul pe care îl dezbateți chiar dacă acesta nu este neapărat unul foarte interesant.

8. Vrea să afle dacă te întâlnești cu cineva

Citește și: Cum să eviți bărbații care înșală

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Semnele care îți arată că își dorește ceva mai mult decât o prietenie

În momentul în care un bărbat prezintă interes față de tine, automat acesta va încerca să afle dacă există posibilitatea ca în viitorul apropiat să aibă o relație amoroasă cu tine, iar primul pas este să se asigure că nu ești deja într-o altă relație sau prezinți interes pentru alt bărbat. Așa că va încerca în mod indirect să afle acest lucru prin întrebări ocolitoare, dar evidente, care te vor ajuta să îți dai seama că bărbatul respectiv te place.

9. Îți anticipează nevoile

Aici este vorba despre micile gesturi pe care bărbatul respectiv le face în compania ta pentru a se asigura că te simți bine. Așadar, dacă îți oferă haina lui atunci când îți este frig, îți ridică scaunul, se oferă să-ți țină poșeta, merge pe partea exterioară a drumului și în principiu încearcă prin orice modalitate să îți facă pe plac, atunci mai mult ca sigur este atras de tine.

10. Te soarbe din priviri

Citește și: Sfaturi de întâlniri pentru femei atunci când caută un partener

Semnele care îți arată că își dorește ceva mai mult decât o prietenie

Când suntem atrași de o persoană pur și simplu o analizăm pe toate părțile, iar fiecare posibil defect, ni se pare de-a dreptul extraordinar. Bărbații când sunt îndrăgostiți pur și simplu te sorb din priviri, iar dacă în cadrul unei conversații ai impresia că el nici măcar nu te ascultă, iar privirea lui parcă trece prin tine, atunci acesta nu este un semn că nu îl interesează, ci din contră, in mintea lui își face o mulțime de scenarii cu tine și se gândește la subiectele pe care le-ar putea aborda în continuare astfel încât să îți atragă atenția.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Totul despre infidelitate. Care sunt primele semne care trebuie să-ți dea bănuit?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies