Șerban Copoț va fi tată pentru a treia oară! Primele declarații

Șerban Copoț va fi tată pentru a treia oară! Primele declarații
Șerban Copoț va fi tată pentru a treia oară! Primele declarații

Șerban Copoț va fi tată pentru a treia oară! Primele declarații ale prezentatorului TV despre sarcina soției sale.

Șerban Copoț devine tătic pentru a treia oară. Soția sa este însărcinată din nou, iar prezentatorul TV a făcut și primele declarații despre marea vestea!

Prezentatorul TV a anunțat pe pagina sa de socializare, chiar de ziua sa de naștere, că urmează să devină tătic pentru a treia oară, după ce soția sa a rămas însărcinată. De data aceasta cei doi vor avea împreună o fetiță.

Șerban și familia sa sunt în culmea fericirii pentru că li se mărește familia.

Citeste si: Veste uriașă în showbiz. Șerban Copoț va deveni tată pentru a treia oară: „O fetiță”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Mă bucur foarte mult. Știam de ceva timp, dar am preferat să fim siguri că totul este ok și că sarcina e suficient de avansată și putem sta liniștiți.

M-am simțit în al nouălea cer. Fiecare copil este un dar de la Dumnezeu și mai ales că acum am doi băieți, o să vină și o fetiță, zici că am calculat treaba asta. Ne bucurăm de lucrurile astea ca orice om normal.”, a dezvăluit prezentatorul Tv în cadrul unui interviu.

Șerban Copoț va fi tată pentru a treia oară! Primele declarații
Șerban Copoț va fi tată pentru a treia oară! Primele declarații

Șerban Copoț va fi tată pentru a treia oară! Prezentatorul TV va avea o fetiță

Șerban Copoț  zice că este o provocare pentru el ceea ce urmează, deoarece nu prea știe cum este cu fetițele, pentru că el provine dintr-o familie de băieți, însă e pregătit să învețe lucruri noi.

Citeste si: Serban Copot a gatit somon la cuptor alaturi de fiul lui. Iata reteta!

„Sunt cu mintea deschisă să învăț lucruri pentru că vin dintr-o familie unde eram numai băieți, patru frați, deci sunt niște lucruri noi.

Dar, în general, cred că m-am descurcat cu fetele în viață. Am făcut alegerile potrivite și cred că o să mă descurc și cu cea mică!”, a mai spus el în cadrul aceluiași interviu.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies