Serialul toamnei, „Lacrimi la Marea Neagra”, are premiera luni, 2 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D

Serialul toamnei, „Lacrimi la Marea Neagra”, are premiera luni, 2 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D
Serialul toamnei, „Lacrimi la Marea Neagra”, are premiera luni, 2 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D

Serialul toamnei, „Lacrimi la Marea Neagra”, are premiera luni, 2 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D

Irem Helvacioglu, interpreta personajului principal: „ Mi-a placut enorm sa intru in pielea acestei tinere extraordinare, sa o inteleg si sa o aduc in fata telespectatorilor”

Serialul  „Lacrimi la Marea Neagra”  va avea premiera luni,  2 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D, si le va aduce telespectatorilor povestea incredibila a unei femei care lupta sa scape de violenta sotului ei, inneguratul Vedat (interpretat de Mehmet Ali Nuroglu).

Nefes (Irem Helvacioglu) devine simbolul femeii care reuseste sa se elibereze si sa-si construiasca singura destinul, iar lumina calauzitoare ii este chiar iubirea. Tahir (Ulas Tuna Astepe) este cel care intuieste suferinta prin care trece femeia impreuna cu fiul ei  si o sprijina pe aceasta in toate actiunile sale.

Nefes este intruchiparea femeii puternice, care isi gaseste resursele de a se transforma uluitor din victima in invingatoare.

Mi-a placut enorm sa intru in pielea acestei tinere extraordinare, sa o inteleg si sa o aduc in fata telespectatorilor. Din povestea lui Nefes sunt atat de multe de invatat! ”, spune Irem Helvacioglu, interpreta rolului principal.

Productia a fost filmata in nord-estul Turciei, chiar pe coasta Marii Negre, intr-un peisaj care reuneste intr-un mod tulburator marea cu muntele. Productia a avut un succes rasunator in Turcia, inca de la prima difuzare inregistrand o cota de piata de 40%.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Telespectatorii romani vor avea ocazia sa descopere, din  2 septembrie, la Kanal D, de la ora 20:00, povestea si personajele acestui serial care se anunta un adevarat fenomen si in Romania. 

Citeste si: Bombă la Puterea Dragostei! Simina şi Jador se căsătoresc! Citeşte dezvăluirile care te vor lăsa fără cuvinte!

Citeste si: Horoscop miercuri, 28 august. O zi plină de surprize! Lacrimile s-au terminat în sfârșit!

Citeste si: Noul serial, Lacrimi la Marea Neagră, începe la Kanal D din 2 septembrie!

 

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies