Sexy-mămica Alina Ceușan are probleme cu legea? Blondina a ajuns în fața judecătorilor!

Alina Ceușan
Bloggerița Alina Ceușan înainte să rămână însărcinată.

La doar câteva zile după ce a devenit mămică, pe internet a apărut o informație potrivit căreia Alina Ceușan va fi nevoită să se prezinte în fața judecătorilor.

Din fericire pentru fanii frumoasei bloggerițe de fashion, Alina Ceușan nu a trebuit să calce pragul tribunalelor în calitate de pârât, pentru că ea a fost cea care a dat în judecată! Totul a pornit încă din 2013, când Alina a încercat să intre în posesia unui site web cu numele ei, ce aparține unui bărbat din Târgu Mureș, orașul natal al frumoasei blondine.

Citeste si: Alina Ceușan a născut! Primele imagini cu bebelușul

Se pare că tânăra mămica nu se poate bucura pe deplin de primele zile alături de fiul ei, Rock, pentru că a fost chemată în instanță de un afacerist. În anul 2013, bloggerița a deschis un proces pe numele unui bărbat din Târgu Mureș, prin care îi cerea acestuia cedarea unui site web cu numele său- Alina Ceușan.

Alina Ceușan
Alina Ceușan la Săptămâna Modei.[Sursa foto: Facebook Alina Ceușan]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Alina Ceușan a fost chemată în instanță! Iată de ce

„Admite acţiunea civilă privind cererea formulată de reclamanta Alina Adriana Ceuşan în contradictoriu cu pârâţii SC. Human Hair SRL. Târgu Mureş şi Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Informatică ICI Bucureşti. Obligă pe pârâta SC. Human Hair SRL să înceteze folosinţa numelui de domeniu www.alinaceusan.ro. Obligă pe pârâta Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Informatică să transfere către reclamantă domeniul înregistrat sub numele www.alinaceusan.ro”,

a fost decizia luată de magistrați în anul 2016.

Citeste si: Alina Ceușan, nuntă de vis la castel. Vloggerița a schimbat 3 rochii

Alina Ceușan
Alina Ceușan după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Rock.[Sursa foto: Facebook Alina Ceușan]

De asemenea, în perioada imediat următoare, afaceristul din Târgu Mureș a cerut autorităților o amânare pentru aplicarea hotărârii judecătorești emisă în anul 2016 și deoarece cazul Alinei Ceușan nu a fost soluționat, blondina a depus o nouă cerere.

În cadrul noului proces, Alina Ceușan este nevoită să participe, în cursul lunii viitoare, la noua înfățișare stabilită de judecători.

„Admite contestaţia privind tergiversarea procesului formulată de petenta C. A. A. în cadrul dosarului nr. 9144/320/2013 al Judecătoriei Târgu Mureş, având ca obiect obligaţia de a face. Dispune motivarea de îndată a sentinţei civile nr. 414 din 29.01.2016 pronunţată in dosar nr. 9144/320/2013 al Judecătoriei Târgu Mureş.

Fără cale de atac”, este cea mai nouă decizie luată de autorități.

Citeste si: Carmen Grebenișan iubește din nou: „Iubitul meu este un erou”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Carmen Grebenișan, detalii spumoase despre noua sa relație! „Am fost compatibili”

Andreea Raicu are o fiică SECRETĂ. Cum arată și ce se știe despre relația lor

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Măicuțele care au grijă de mormântul lui Victor Surdu, fostul soț al Angelei Similea, scot la iveală detalii despre locul de veci al politicianului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies