Sfatul unei amante de profesie: Cum iti dai seama ca el are deja pe cineva

Sfatul unei amante de profesie: Cum iti dai seama ca el are deja pe cineva
Sfatul unei amante de profesie: Cum iti dai seama ca el are deja pe cineva

Una dintre cele mai cautate amante profesioniste a dezvaluit ce semne tradeaza un partener care are deja pe cineva care il asteapta acasa.

"Vreau ca femeile sa stie ca sunt mintite. Deschide-ti inima si constientizeaza ca totul se întâmpla cu un motiv." JeanMarie s-a înscris în SeekingArrangement dupa ce a fost înselata de fostul sot, astfel ca femeia cunoaste detaliile care îi dau de gol pe partenerii din ambele tabere.

Principalul semn ca partenerul are pe altcineva este telefonul. Orice modificare în ceea ce priveste frecventa si modul de utilizare a telefonului trebuie analizata în profunzime.

Daca îsi verifica telefonul mai des, ascunde ecranul telefonului sau îl blocheaza desi înainte nu facea acest lucru, s-ar putea ca partenerul sa aiba pe altcineva.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Prajitura lui Dragobete - reteta delicioasa cu lamaie!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies