Sfatul zilei de astăzi, duminică 15 noiembrie. Săgetătorii fac greșeli în dragoste

Sfatul zilei de 15 noiembrie
Sfatul zilei de 15 noiembrie, pentru toate zodiile

Citește sfatul zilei pentru fiecare zodie și vezi cine va avea parte de o duminică liniștită, dar și cine va avea un sfârșit de săptămână relaxant.

BERBEC: Nu-ți fie teamă să îți lași sentimentele la iveală. Dacă nu a mers o dată, nu trebuie să renunți să fii fericit. Numărul norocos al zilei este 4.

TAUR: Vezi partea bună a lucrurilor și astfel vei avea parte de o zi reușită. Spre seară, vin niște vești de departe. Numărul norocos al zilei este 9.

GEMENI: Ești înconjurat de oameni care îți aduc bucurie în suflet. Fii bucuros să stai lângă persoane de la care ai multe de învățat.

Numărul norocos al zilei este 1.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 15 noiembrie 2020

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15- 21 noiembrie 2020. Dragostea, cariera și sănătatea, dezechilibrate pentru 3 zodii

RAC: Treci cu vederea peste anumite situații neprevăzute și vezi partea bună a paharului. Nu are rost să îți strici ziua. Numărul norocos al zilei este 7.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

LEU: Dacă nu apare nimic special în program, profită cât poți de mult de liniștea acestei zile. Ai nevoie să te deconectezi de tot și de toate. Numărul norocos al zilei este 3.

FECIOARĂ: Ești omul potrivit la locul potrivit. Astăzi ai ocazia să oferi ajutorul cuiva la nevoie, iar acest lucru îți va aduce multă bucurie.

Numărul norocos al zilei este 12.

Sfatul zilei de 15 noiembrie
Sfatul zilei de 15 noiembrie, pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]

BALANȚĂ: Vezi probleme acolo unde nu sunt, ceea ce poate duce la niște situații neplăcute. Fii mai încrezător în persoanele de lângă tine. Numărul norocos al zilei este 2.

SCORPION: Nu te lăsa intimidat de tonul ridicat al unor persoane din jurul tău. Știi cum să restabilești pacea și ordinea. Numărul norocos al zilei este 8.

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 14- 20 noiembrie 2020. Nativii Cal pot relua o relație veche

SĂGETĂTOR: Tentațiile sunt la tot pasul, iar astăzi s-ar putea să calci strâmb. Lucrurile pot lua o turnură pe care să o regreți enorm. Numărul norocos al zilei este 6.
CAPRICORN: Nu ești singur în lupta cu greutățile vieții, ai alături de tine oameni pe care te poți baza la orice oră.

Numărul norocos al zilei este 4.

VĂRSĂTOR: Orice lucru care durează nu se construiește peste noapte, așa că trebuie să ai mai multă încredere în tine și să continui, cu aceeași determinare. Numărul norocos al zilei este 15.

PEȘTI: Nu te grăbi să iei niște decizii, înainte să auzi toate părerile celor din jurul tău. Mulți se bazează pe experiența ta. Numărul norocos al zilei este 5.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop chinezesc săptămânal 14 - 20 noiembrie 2020. Nativii Cal pot relua o relație veche

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies