Sfatul zilei de astăzi, marți 25 august 2020. Gemenii, sfătuiți să renunțe la prieteniile false

Sfatul zilei
Sfatul zilei

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei și vezi care este numărul norocos care îți definește ziua.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 25 august

Urmează o zi care s-ar putea să nu fie pe placul tuturor, iar cele trei ceasuri rele pot fi destul de dificile pentru unii nativi.

 

Sfatul zilei de luni, 24 august 2020, pentru fiecare zodie în parte

BERBEC: Fii mai atent la modul în care îți cheltuiești bani.

Cel mai bine ar fi să pui ceva deoparte, pentru zilele negre. Nu se știe când vei avea nevoie de ei. Numărul norocos al zilei este 8.

TAUR: O persoană mai în vârstă îți poate da astăzi un sfat extrem de prețios, de care trebuie să ții cont fără să îți pui prea multe întrebări. Este răspunsul multor întrebări pe care le-ai avut în ultima vreme.

Numărul norocos al zilei este 2.

GEMENI: Stai departe de oamenii care ți-au dovedit că nu pot fi prieteni buni. Este mai bine să fii singur decât să ai parte de prietenii false. Nu merită să îți irosești energia. Numărul norocos al zilei este 13.

Citeste si: Care este trăsătura negativă a fiecărei zodii și cum ne poate afecta personalitatea

RAC: Nimeni nu știe prin tot ce ai trecut până acum, așa că nu accepta sfaturi din partea cuiva care are impresia că te cunoaște foarte bine. Ascultă-ți inima în tot ceea ce faci azi. Numărul norocos al zilei este 5.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sfatul zilei
Sfatul zilei de astazi, marti 25 august 2020[Sursa foto: PixaBay]

LEU: Ai mai mare încredere în forțele proprii astăzi, pentru că astrele sunt de partea ta și ești capabil să rezolvi o mulțime de lucruri, fără să depui prea mult efort. Numărul norocos al zilei este 1.

FECIOARĂ: Stai departe de certurile din familia ta și evită discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită. Vorba dulce mult aduce, iar azi, mai mult ca niciodată vei simți acest lucru.

Numărul norocos al zilei este 6.

BALANȚĂ: Fii mai atent la ce achiziții faci astăzi pentru că, oricât de priceput ai fi, astăzi s-ar putea să dai greș și să constați că nu a fost cea mai inspirată idee. Numărul norocos al zilei este 3.

Citeste si: Horoscopul de dragoste al lunii septembrie 2020. Zodiile care cunosc sufletul pereche în această toamnă

SCORPION: Astăzi ai ocazia să îi faci o mare surpriză unei persoane dragi din viața ta. Gestul va fi unul de neuitat și vei fi extrem de apreciat. Numărul norocos al zilei este 4.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

SĂGETĂTOR: Nori negri se pot ivi la orizont astăzi, însă ai ocazia să întorci totul în favoarea ta și să ai parte de o zi excelentă, pe toate planurile. Numărul norocos al zilei este 7.

CAPRICORN: Planurile pe care le faci astăzi au mari șanse de reușită în cazul în care faci echipă cu cineva din jurul tău. Numărul norocos al zilei este 9.

Citeste si: Zodiac chinezesc pentru luna septembrie. Care sunt zodiile care vor sclipi în această perioadă. Bivolii sunt cei mai norocoși

VĂRSĂTOR: Fii mai optimist astăzi, pentru că totul se rezolvă mult mai ușor dacă ai încredere în tine și în forțele tale. Numărul norocos al zilei este 12.

PEȘTI: Renunță la încăpățânare și astfel vei putea evita discuțiile fără sens. Dacă vrei să ai parte de o zi reușită, stai departe de lucrurile care te nemulțumesc. Numărul norocos al zilei este 3.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop chinezesc săptămânal 22 - 28 august 2020! Calul și Maimuța primesc o veste din trecut

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies