Sfatul zilei de astăzi, sâmbătă 12 septembrie 2020. Berbecii se pot îndrăgosti

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 12 septembrie

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte, citește sfatul zilei de astăzi pentru zodia ta și vezi de ce trebuie să ții cont pentru o zi perfectă.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 7 septembrie 2020


BERBEC: A venit momentul să te detașezi de trecut și de persoana care și-a pricinuit multă suferință, cineva stă chiar la colț, gata să te cucerească. Numărul norocos al zilei este 4.

TAUR: Nu îl mai lua pe „Nu” în brațe și ascultă sfatul unei persoane care știe mai multe decât tine. Azi îți pot intra niște bani în buzunar.

Numărul norocos al zilei este 5.

GEMENI: Petrece timpul cu prietenii tăi și bucură-te de momentele frumoase ale vieții. Ai nevoie să ieși puțin din rutina ta. Numărul norocos al zilei este 13.

Citeste si: Zodiac Chinezesc pentru luna septembrie. Start dificil de toamnă pentru aceste zodii

RAC: Fii mai atent la modul în care îți cheltuiești banii.

Toată lumea știe că îți plac lucrurile scumpe și luxoase, dar trebuie să o lași mai ușor. Numărul norocos al zilei este 3.

LEU: Nu privi în urmă cu regrete. Tot ce puteai să faci ai făcut deja. A venit momentul să privești către viitor și să ai mai multă încredere în tine. Numărul norocos al zilei este 1.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Combinații de zodii care nu merg niciodată! De ce nu este bine să pui niciodată față în față un Berbec și o Fecioară

Sfatul zilei
Sfatul zilei de astazi[Sursa foto: PixaBay]

FECIOARĂ: Sănătatea este cea mai importantă pentru tine în aceste momente. Este cazul să faci niște analize pentru a vedea ce ar trebui să schimbi în stilul tău de viață. Numărul norocos al zilei este 6.

BALANȚĂ: Fă lumină în viața ta personală și vezi ce îți dorești cu adevărat. Ești fericit lângă persoana iubită, la locul de muncă? Ce te nemulțumește? Numărul norocos al zilei este 9.

SCORPION: Nu face nimic fără să te consulți cu oamenii care sunt implicați în aceleași proiecte cu tine. Riști să faci o mare greșeală mai mare ca tine. Numărul norocos al zilei este 2.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

SĂGETĂTOR: Lucrezi la un proiect contracronometru și vrei să dai tot ce ai mai bun, să impresionezi.

Ai ocazia unei promovări. Numărul norocos al zilei este 4.

CAPRICORN: Faci din țânțar armăsar și riști să pierzi tot ce ai acumulat în ultimele luni. Fii mai atent cui îi spui secretele tale. Numîrul norocos al zilei este 8.

VĂRSĂTOR: Pleci la drum cu niște preconcepții care te împiedică să realizezi ce ți-ai fi dorit. Renunță la aceste gânduri. Numărul norocos al zilei este 7.

PEȘTI: Ascultă-ți instinctul azi. Cine credeai că îți este prieten te poate trăda atunci când nici măcar nu te aștepți. Numărul norocos al zilei este 12.

Vezi și care sunt cele mai norocoase zodii ale lunii septembrie.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum să te tunzi în funcție de fizionomie. Cele mai simple 3 trucuri și scapi de stresul coafurii

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies