Zodiac Chinezesc pentru luna septembrie. Start dificil de toamnă pentru aceste zodii

ce ne rezervă astrele în zodiacul chinezesc
luna septembrie vine cu surprize în zodiacul chinezesc

Toamna aduce surprize în zodiacul chinezesc, dar nu toate sunt de bun augur

Indiferent de zodie, luna septembrie vine cu o mulțime de surprize. În zodiacul chinezesc, spre deosebire de cel european, zodiile încep la aceeași dată cu Noul An Chinezesc.

Chinezii sunt cunoscuți ca fiind printre cei mai pricepuți în descifrarea tainelor zodiacale.

Zodiacul chinezesc în luna septembrie

Bivolul

Stai foarte bine pe plan financiar datorită faptului că ai muncit foarte mult de-a lungul timpului.

În ceea ce privește relațiile, fie de cuplu, fie la muncă, acestea nu sunt tocmai pe un făgaș bun. Din cauza temperamentului impulsiv, este posibil să rămâi fără prieteni, parteneri de afaceri sau chiar fără persoana dragă. Cel mai bine ar fi să te concentrezi pe propria persoană pentru ca totul să iasă aproape de perfecțiune.

zodiac chinezesc luna septembrie
astrele pregătesc surprize în zodiacul chinezesc[Sursa foto: PixaBay]

Maimuța

Ai avut de înfruntat o vară agitată.

Toamna îți aduce un strop de liniște, dar asta nu înseamnă că trebuie să te culci pe o ureche. Încăpățânarea de care dai dovadă ar trebui lăsată la o parte, altfel riști să pierzi oameni importanți. Prietenii dar și partenerul de cuplu se pot sătura de tonul cu care preiei fiecare conversație. Maimuțele trebuie să trateze relațiile cu partenerii de afaceri într-o manieră calmă, altfel pot pierde tot ce-au întreprins până acum.

Citeste si: Pregătește-ți casa cu florile de toamnă! Află totul despre crin!

Tigrul

Vei fi în al nouălea cer în luna septembrie deoarece îți vei găsi dragostea adevărată. Trebuie avut însă grijă la timpul pe care îl petreci muncind. Totul trebuie făcut cu măsură. Chiar dacă îți va plăcea să fii lăudat pentru munca depusă, trebuie să realizezi că și relațiile interpersonale sunt la fel de importante.

Nu ar trebui să-ți neglijezi prietenii și partenerul de cuplu, dacă există deja.

Iepure

Luna septembrie vine cu agitație pentru iepuri. Deși toată lumea știe că iepurii sunt calmi, vor fi surprinși să-i vadă într-o altă ipostază, aceea de leu în cușcă. Munca va fi răsplătită și banii vor fi pe măsură. Trebuie avut grijă însă la economii. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

zodiac chinezesc septembrie
unele ușii rămân închise pentru anumite zodii[Sursa foto: PixaBay]

Dragon

Luna septembrie vine cu dragoste pasională pentru dragoni, însă nu totul este roz. Relațiile personale și profesionale pot aprinde scântei, din cauza faptului că nativii se enervează din orice. Chiar dacă împăcarea este dulce, încercați să nu recurgeți mereu la ceartă.

Citeste si: Nelson Mondialu, dezvăluiri șocante despre relația lui Livian cu Florentina: „Se iubesc de foarte mult timp!”

Șarpe

Nu încerca să faci mai multe lucruri dintr-o dată. Cu calm și răbdare, toate se vor rezolva. Cel mai important este să nu renunți. În ceea ce privește relațiile de cuplu, înceacă să nu mai fii așa de pretențios deoarece timpul trece repede. 

Capră

Dacă îți dorești să repari orice fel de relație, acum este momentul. Luna septembrie aduce belșug în ceea ce privește relațiile din jurul vostru.

Nu ezita să îți arăți sentimentele. Partea profesională va avea puțin de suferit deoarece vei avea colegi care te vor vorbi pe la spate. Încearcă să nu pui la suflet.

Citeste si: Răzvan Albu, fost concurent la Puterea Dragostei, a devenit tătic?! Imaginile au devenit virale!

Cocoș

Dacă știi să lași gelozia la o parte, totul va decurge ca pe roate, însă dacă îți vei sufoca partenerul, totul se poate destrăma. Încearcă să profiți de lucrul în echipă, vei vedea că îți va aduce doar satisfacții.

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

Șobolan

În luna septembrie încearcă să faci tot ce-i posibil pentru a te dezvolta pe plan profesional. Dacă se ivesc neînțelegeri la locul de muncă, încearcă să le rezolvi cu calm, mai ales dacă știi că ai dreptate. Dacă însă punctul tău de vedere nu este unul valid, trebuie să îți asumi. Pe plan personal totul rămâne la fel de monoton. Persoana iubită poate fi dispusă la schimbări, dar trebuie să iei inițiativa.  

 

 

 

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop chinezesc săptămânal 5 - 11 septembrie 2020. Dragonul trece prin momente de cumpănă!

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies