Nelson Mondialu, dezvăluiri șocante despre relația lui Livian cu Florentina: „Se iubesc de foarte mult timp!”

Nelson Mondialu
Nelson Mondialu, în unul dintre vlogurile sale.

Nelson Mondialu a sărit în apărarea fiului său, Livian de la Puterea Dragostei, după ce tânărul a fost aspru criticat pentru că și-a oficializat relația cu Florentina, la doar câteva săptămâni după ce a confirmat despărțirea de Bianca.

Livian de la Puterea Dragostei și Bianca Comănici au fost cel mai iubit cuplu de la Puterea Dragostei- nu e de mirare că dragostea celor doi a intrat în inimile telespectatorilor care i-au desemnat câștigători pe cei doi tineri, prin voturile lor. La doar câteva săptămâni după ce a anunțat despărțirea de Bianca Comănici, Livian și-a oficializat relația cu femeia de care s-a îndrăgostit, tânără pe care o cheamă Florentina.

Citeste si: Legătura secretă între Livian, fiul lui Nelson Mondialu și interlopul Adrian Corduneanu

Livian
Livian în timpul filmărilor emisiunii Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

După ce a postat prima fotografie alături de noua sa iubită, Livian a primit foarte multe comentarii extrem de răutăcioase, de la internauții pe care fostul concurent de la Puterea Dragostei îi considera „prietenii virtuali” și care aveau numai lucruri bune de spus la adresa sa, până ce Livian a luat decizia de a se despărți de Bianca Comănici.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bruneta de la Puterea Dragostei i-a rugat pe internauți să nu mai arunce cuvinte rele în fostul ei iubit, însă situația a luat amploare odată ce Livian și Florentina au început să se afișeze tot mai des pe rețelele de socializare. În apărarea celor doi a sărit nimeni altul decât Nelson Mondialu, tatăl concurentului de la Puterea Dragostei.

Citeste si: S-a aflat adevăratul motiv pentru care Livian și Bianca de la Puterea Dragostei nu mai formează un cuplu! Bruneta ascunde un mare secret

Nelson Mondialu, detalii neașteptate despre relația fiului său cu Florentina

Tatăl lui Livian a decis să nu mai intervină în viața fiului său, dar de cât este cu Florentina iar tânărul a primit acuzații dure, nu a putut sta cu mâinile în sân, iar declarațiile sale au fost o adevărată bombă cu ceas, pentru că s-a ajuns inclusiv la amenințări cu judecata.

Livian și noua sa iubita
Livian alături de iubita sa, Florentina, în vacanță la munte.[Sursa foto: Captură YouTube]

„Rugăm Bobocioiele să ne lase în pace. Băiatul meu, Oconașu, are prietenă pe care o iubește cu adevărat. Ei se iubesc de foarte multă vreme. Vă dăm în tribunal, h****e bătrâne!” a declarat Nelson Mondialu.

„Se iubesc copiii, bravo lor, aloooo.” a mai adăugat tatăl lui Livian, referitor la relația fostului concurent de la Puterea Dragostei cu Florentina.

Citeste si: Livian a uitat-o complet pe Bianca și a plecat în vacanță cu noua sa iubită! ”Unul cu altul”



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Nuntă la Puterea Dragostei! Andreea Pirui și Marius au hotărât data și locul evenimentului! Primele declarații oficiale!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies