Livian a uitat-o complet pe Bianca și a plecat în vacanță cu noua sa iubită! ”Unul cu altul”

Livian
Livian de la Puterea Dragostei.

Se pare că Livian de la Puterea Dragostei nu pierde timpul, pentru că tânărul a trecut rapid peste despărțirea de Bianca Comănici și acum o iubește pe Florentina, căreia îi oferă tot ce își dorește.

Deși relația lor a devenit oficială în urmă cu doar câteva zile, este evident faptul că Livian de la Puterea Dragostei și noua sa iubită sunt, cel puțin pentru moment, de nedespărțit. Cei doi îndrăgostiți sunt extrem de apropiați și, mai nou, Livian nu se mai sfiește să o arate pe tânăra care i-a furat inima, așa că postează tot mai des fotografii sau filmulețe cu aceasta.

Citeste si: Dezvăluiri șocante! Nimeni nu știa ce dramă a trăit Daiana de la Puterea Dragostei: „Tatăl meu a venit să mă vadă de trei ori!”

Livian si iubita
Livian, vlog alături de iubita sa.[Sursa foto: Captură YouTube]

Mai mult decât atât, se pare că Livian și Florentina nu pierd timpul pentru că, ce să vedeți? Cei doi tineri au plecat într-o scurtă vacanță alături de prietenii lor, la munte, iar vlogul despre scurta escapadă în natură demonstrează cât de mult se plac Livian de la Puterea Dragostei și noua sa iubită, Florentina.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De la sărutări pasionale în cuplu până la vacanță în cuplu- sunt Livian și Florentina gata să ducă relația la următorul nivel?

Se pare că tinerii voiau să petreacă doar câteva ore în Brașov, însă odată ajunși acolo, s-au întâlnit cu niște prieteni de-ai cuplului și au decis să se cazeze pentru o noapte. De asemenea, ajunși la apartamentul în care s-au cazat, Florentina și Livian nu s-au mai ascuns de prietenii virtuali ai tânărului, așa că frumoasa iubită a câștigătorului sezonului 2 „Puterea Dragostei” i-a oferit acestuia un sărut scurt, dar extrem de pasional, chiar în

fața camerelor de filmat.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, primele declarații despre noua iubită: „Vă agitați...”

Livian și Florentina
Livian o sărută pasional pe noua sa iubită, Florentina.[Sursa foto: Captură YouTube]

Totodată, în aceeași filmare, Livian a povestit și despre conexiunea pe care o are cu iubita sa, Florentina, alături de care face totul. Situație între cei doi îndrăgostiți pare să fie din ce în ce mai bună, iar relația are o evoluție favorabilă de la o zi la alta, așa că rămâne de văzut dacă „Lupul” va face pasul cel mare.

„Nu putem fi împreună tot timpul. Mă întrebați de ce ne comportăm de parcă am fi de 2 ani împreună. Noi suntem non-stop împreună pentru că nu vrea să mă lase, nu vrea să plece,” a mărturisit Livian în filmarea cu pricina

Citeste si: Bianca Comănici, declarații emoționante după ce Livian s-a afișat cu noua iubită: „Am răni adânci, dar dragostea...”



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Livian și Bianca de la Puterea Dragostei nu mai formează un cuplu! Bruneta ascunde un mare secret

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies