Bianca Comănici, declarații emoționante după ce Livian s-a afișat cu noua iubită: „Am răni adânci, dar dragostea...”

Bianca Comănici
Bianca de la Puterea Dragostei, declarații emoționante după despărțirea de Livian.

Bianca Comănici și Livian de la Puterea Dragostei au format unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri pe parcursul emisiunii, însă cei doi au decis să își spună „adio”.

Se pare că miile de mesaje primite de la prietenii virtuali nu i-au ajutat pe Bianca Comănici și Livian de la Puterea Dragostei să găsească încă o dată drumul către fericire, așa că tinerii au decis să se despartă, iar de data aceasta decizia pare să fie una radicală.

Citeste si: Cum se simte Găbiță de la Craiova, fostul concurent de la Puterea Dragostei care a fost nevoit să revină în țară din cauza problemelor de sănătate?

Bianca și Livian
Bianca Comănici alături de fostul ei iubit, Livian, câștigătorul sezonului 2 Puterea Dragostei.[Sursa foto: Facebook Bianca Maria Comănici]

Chiar dacă Bianca a încercat să pară indiferentă, după ce a aflat că fostul ei iubit și-a refăcut deja viața, câștigătoarea primelor două sezoane ale emisiunii Puterea Dragostei a realizat o declarație extrem de emoționantă pentru fanii săi, însă cu siguranță era îndreptată către Livian.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bianca Comănici suferă după despărțirea de Livian! „Forță să merg mai departe...”

Deși Bianca Comănici a realizat o postare foarte emoționantă, prin care și-a dorit să le mulțumească fanilor săi pentru toată susținerea pe care i-au oferit-o de-a lungul timpului, totul a pornit de la suferința pe care i-a provocat-o despărțirea de Livian și, mai mult decât atât, faptul că omul pe care bruneta îl iubește și-a refăcut deja viața.

În miez de noapte, Bianca de la Puterea Dragostei a mărturisit că este suma tuturor experiențelor pe care le-a trăit, fie ele bune sau rele, și că urmele pe care suferința i le-a lăsat imprimate pe suflet au ajutat-o să fie mai puternică, mai bună, mai determinată.

Bianca Comănici
Bianca de la Puterea Dragostei înainte de emisiunea „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”.[Sursa foto: Facebook Bianca Maria Comănici]

Citeste si: De cât timp este Livian cu noua iubită: „Legat de chestia cu logodna...”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

"Bună seara, bibișori! Îngerașii mei păzitori, așa cum vă numesc eu în gând. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru mine. Deși este târziu acum, gândul meu este la fiecare dintre voi! Dacă aș avea o mână pentru fiecare dintre voi aș întinde-o și v-aș cuprinde doar să vă simt căldura sufletească. Mă emoționează fiecare conversație cu voi, iar de 2 ani încoace ați fost colacul meu de salvare.

Voi, bibișorii și Dumnezeu! În seara asta mă voi ruga pentru toți! Vreau să ajungă dragostea mea la voi!

Mi-ați dat putere, speranță și o mână de ajutor să mă ridic. Am căzut de atârea ori și am răni adânci, dar dragostea voastră este pansament pentru rănile mele. Ați crezut în mine, iar asta m-a făcut să devin omul de astăzi. Promit că într-o zi veți fi mândri de mine, iar tot ceea ce am lăsat în urmă vor fi experiențe care m-au maturizat.

Datorită vouă nu am cicatrici, am mușchi, forță să merg mai departe. Vă ador!" a declarat Bianca Comănici, pe contul său de Instagram.

Citeste si: Simina Loica va deveni mămică pentru a doua oară? Cum s-a dat de gol soția lui Alex Zănoagă?



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Primele declarații ale noii iubite a lui Livian: „În locul dumneavoastră aș pierde timpul...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies