Cum se simte Găbiță de la Craiova, fostul concurent de la Puterea Dragostei care a fost nevoit să revină în țară din cauza problemelor de sănătate?

Găbiță de la Craiova
Fostul concurent de la Puterea Dragostei, Găbiță de la Craiova.

Găbiță de la Craiova a stat destul de puțin în casa Puterea Dragostei, fiind nevoit să părăsească emisiunea din cauze medicale. Solistul a oferit mai multe detalii despre starea sa de sănătate.

Găbiță de la Craiova este deja fost concurent în sezonul 3 al emisiunii „Puterea Dragostei” și totul din cauza unor probleme de sănătate care nu i-au putut da pace solistului. Deși a venit hotărât să își găsească sufletul pereche, Găbiță de la Craiova a fost nevoit să se întoarcă în România la doar câteva săptămâni după ce a pășit în casa iubirii.

Citeste si: S-a aflat adevăratul motiv pentru care Găbiță de la Craiova a plecat de la Puterea Dragostei

La plecarea din Turcia, Găbiță de la Craiova a dezvăluit că se confruntă cu niște simptome destul de neplăcute, iar starea sa de sănătate riscă să se agraveze, dacă nu urmează un tratament corespunzător. Tânărul a decis să revină în România pentru a apela de urgență la un specialist care să îl ajute, pentru că amețelile resimțite de fostul concurent de la Puterea Dragostei erau din ce în ce mai deranjate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

''Imi pare foarte rau, mai ales ca este vorba despre o problema de sanatate. Chiar aveam de gand sa fac o pauza. Ma gandeam foarte des la decizia asta pentru ca au fost momente in care ma simteam foarte slabit. Da, toata saptamana si din cauza asta nu am putut...

am avut simptome de ameteala. Ceva cervical am inteles ca este, am doua vene infundate si nu mi se oxigeneaza creierul, pe stanga si pe dreapta,” a explicat Găbiță de la Craiova, atunci când a părăsit competiția.

Citeste si: Simina Loica va deveni mămică pentru a doua oară? Cum s-a dat de gol soția lui Alex Zănoagă?

Care este starea de sănătate a lui Găbiță de la Craiova, fostul concurent de la Puterea Dragostei? „Am o problemă la...”

La câteva săptămâni după ce s-a întors în România pentru a avea parte de investigații medicale și indicații oferite de un specialist, Găbiță de la Craiova a oferit primele declarații despre starea sa de sănătate. Fostul concurent de la Puterea Dragostei și-a asigurat fanii că se simte bine și că face tot posibilul să se recupereze cât mai rapid.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pe contul său de Instagram, Găbiță de la Craiova a organizat o secțiune de întrebări în secțiunea „story”, iar fanii au dorit cu ardoare să afle cum se mai simte concurentul/solistul lor favorit. „Am o problemă la urechea internă de la boxă, îmi dă un dezechilibru, dar o să îmi revin,” a explicat Găbiță de la Craiova.

Citeste si: Dezvăluiri șocante! Nimeni nu știa ce dramă a trăit Daiana de la Puterea Dragostei: „Tatăl meu a venit să mă vadă de trei ori!”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Livian și Bianca de la Puterea Dragostei nu mai formează un cuplu! Bruneta ascunde un mare secret

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies