S-a aflat adevăratul motiv pentru care Livian și Bianca de la Puterea Dragostei nu mai formează un cuplu! Bruneta ascunde un mare secret

Livian și Bianca
Livian și Bianca, în casa Puterea Dragostei.

În cadrul unui vlog, Livian a dezvăluit adevăratele motive pentru care el și Bianca de la Puterea Dragostei nu mai formează un cuplu.

În ultimul filmuleț postat pe contul său de YouTube, Livian, fiul lui Nelson Mondialu, a dezvăluit detalii picante din relația sa cu Bianca Comănici, fosta câștigătoare a primelor două sezoane ale emisiunii Puterea Dragostei, iar fanii au fost surprinși de informațiile oferite de cel mai îndrăgit concurent de la Puterea Dragostei.

Citeste si: De cât timp este Livian cu noua iubită: „Legat de chestia cu logodna...”

Bianca Comănici și Livian
Bianca și Livian în timpul emisiunii „Puterea Dragostei”.[Sursa foto: Captură YouTube]

Astfel, printre multe alte detalii, Livian a explicat că a iubit-o foarte mult pe Bianca Comănici, fosta sa parteneră, pentru că foarte multe persoane l-au acuzat că s-a folosit de ea, chiar dacă tânărul a mărturisit că nu rare au fost momentele în care s-a gândit la o împăcare cu Bianca. Mai mult decât atât, se pare că motivul pentru care Livian și Bianca nu mai formează un cuplu este un secret foarte mare, pe care bruneta nu l-a comunicat internauților până acum.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Bianca nu mai vrea să audă de Livian, după ce a văzut imaginile cu noua iubită: „Mă iertați...”

Bianca și Livian
Bianca și Livian în al doilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei”.[Sursa foto: Instagram]

Secretele Biancăi au dus la despărțirea de Livian! „E pe punctul să se afle!”

„Eu totuși am sperat că ea se va schimba, îmi zicea că afară este altfel.

Am stat cu ea în săptămâna aia când am venit la București cu Petzi. A încercat să mă prostească iar în săptămâna aia. Cum? Am rămas la ea. Eu când nu eram cu langa ea nu mai voiam să fiu cu ea, dar când eram amândoi nu mai eram curios de nimic.

Ziceam să trăiesc momentul și clipa. Sentimentul mă mai prostea. În săptămâna aia s-au mai întâmplat niște faze, eu am zis doar pe sfert și jumătate.

Ca să trag un semnal de alarmă în fața Biancăi: ea după ce s-a întâmplat toată faza asta, mai arunca câte un fitil să-mi pună susținătorii în cap, apoi pe la 2-3 noaptea îmi trimitea mesaje și își cerea scuze...

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nu poți face așa ceva dacă ai sentimente pentru cineva. Chiar dacă ea întărâta susținătorii împotriva mea, eu tot am fost alături de ea. Eu când mă duc la drum cu o fată, dar trec câteva luni și apare un secret. Tu nu mi-ai zis nimic. Trecem peste, dar îți zic atunci să-mi spui tot, că eu nu pot să dorm cu un străin în pat, să fiu luat prin surprindere.

Au apărut clipurile din februarie, trec și peste astea. Am ajuns, s-a terminat competiția și am mai aflat ceva când am stat la ea. Atunci am zis, trebuie să ai un tupeu extraordinar ca eu să trec peste ce a apărut, clipurile și toate alea, iar tu mă lași totul până când nu se mai poate ascunde. E pe punctul să se afle!" a declarat Livian, cu privire la despărțirea dintre el și Bianca Comănici.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, primele declarații despre noua iubită: „Vă agitați...”



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Livian și iubita, prima imagine în public! Cum a reacționat Nelson Mondialu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies