Sfatul zilei de astăzi, vineri 18 septembrie 2020. Fecioarele au ajuns la capătul puterilor

Sfatul zilei de astăzi, vineri 18 septembrie 2020. Fecioarele au ajuns la capătul puterilor
Sfatul zilei de astăzi, vineri 18 septembrie 2020. Fecioarele au ajuns la capătul puterilor

Iată ce anunță astrele pentru ziua de vineri. De ce trebuie să ții cont, pentru a avea parte de un weekend reușit, pe toate planurile.

Citește și horoscopul Mariana Cojocaru pentru săptămâna 13- 19 septembrie 2020.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 18 septembrie 2020

BERBEC: Dacă cei din jurul tău sunt mai pesimiști, nu este obligatoriu să fii și tu la fel ca ei. Cu un zâmbet poți schimba dispoziția tuturor. Numărul norocos al zilei este 5.

TAUR: E vremea să te eliberezi de o situație negativă în care te afli de ceva timp și să încerci să atragi în jurul tău mai mulți oameni pozitivi.

Numărul norocos al zilei este 1.

GEMENI: Nu aștepta rezultate imediate într-un proiect la care lucrezi dacă știi că nu ți-ai dat interesul atât de mult. Reconsideră-ți atitudinea, pentru a nu pierde totul. Numărul norocos al zilei este 8.

RAC: Ai parte de o revedere emoționantă, cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp. Se anunță un weekend în care veți depăna o mulțime de amintiri.

Numărul norocos al zilei este 4.

LEU: Nu încerca să faci pași prea repezi în povestea ta de dragoste. Lasă lucrurile să decurgă de la sine și vei vedea că este cea mai bună alegere. Numărul norocos al zilei este 9.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 13-19 septembrie 2020. Marte influențează toate zodiile, vizate sunt compatibilitățile în cuplu

FECIOARĂ: Ai mare nevoie ca cineva din preajma ta să te stimuleze și să îți dea un imbold. Simți că ai ajuns la capătul puterilor. Numărul norocos al zilei este 3.

BALANȚĂ: Pauzele mici și dese, cheia marilor succese. Astăzi ai nevoie să te detașezi puțin și să te odihnești puțin. Numărul norocos al zilei este 12.

SCORPION: Dacă simți că i-ai greșit persoanei iubite, nu lăsa să treacă timpul și încearcă să îți ceri scuze astăzi, până când nu e prea târziu.

Numărul norocos al zilei este 6.

Citeste si: Zodiac Chinezesc pentru luna septembrie. Start dificil de toamnă pentru aceste zodii

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

SĂGETĂTOR: Privește spre viitor cu entuziasm, pentru că o surpriză uriașă stă la ușă și așteaptă să îți schimbe viața. Numărul norocos al zilei este 14.

CAPRICORN: Primești un ajutor nesperat din partea unui coleg de serviciu, care te ajută să termini un proiect mai repede și să ai parte de câteva ore de relaxare. Numărul norocos al zilei este 4.

VĂRSĂTOR: Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face.

Măsoară-ți bine cuvintele astăzi, căci s-ar putea să faci pe cineva să sufere. Numărul norocos al zilei este 7.

PEȘTI: Faci parte dintr-un grup în care simți la orice oră că primi un sfat și o încurajare. Ai luptat mult să ai lângă tine asemenea oameni, de calitate. Numărul norocos al zilei este 9.

Nu uita nici de horoscopul chinezesc săptămânal.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 13-19 septembrie 2020. Marte influențează toate zodiile, vizate sunt compatibilitățile în cuplu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies