Sfatul zilei de astăzi, vineri 28 august 2020. Peștii se îndrăgostesc

Sfatul zilei de 28 august 2020
Sfatul zilei de vineri, 28 august

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte și ce sfat primești. Citește sfatul zilei și vezi care este numărul norocos care îți definește ziua.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 28 august

BERBEC: Un val de evenimente năvălește peste tine! Păstrează-ți calmul și încearcă să acționezi cu răbdare și diplomație, seara s-ar putea să ai parte de o mare surpriză. Numărul norocos al zilei este 5.

TAUR: Stai de vorbă cu tine, întreabă-ți sufletul ce îl macină și fii tu fără menajamente. Ia taurul de coarne și vezi ce te deranjează, pentru a repara lucrurile.

Numărul norocos al zilei este 3.

GEMENI: Faci din țânțar armăsar și din cauza asta riști să pierzi pe cineva extrem de important din viața ta. Nu mai complica lucrurile inutil. Numărul norocos al zilei este 6.

Citeste si: Horoscop vineri, 28 august 2020. Nativii zodiei Fecioară vor avea parte de noi oportunități!

RAC: Ești într-o formă de zile mari! Orice problemă se ivește, găsești rapid soluțiile.

Orice întrebare îți este adresată, știi deja răspunsul, profită de acest avantaj. Numărul norocos al zilei este 8.

LEU: Ai curaj să spui lucrurilor pe nume. Nu te mai gândi la ce a fost, ci îndreaptă-ți atenția pentru ce poate fi. Numărul norocos al zilei este 12.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Când are loc prima lună plină din septembrie și la ce oră o vedem?

FECIOARĂ: Trebuie să porți niște discuții lămuritoare cu prietenii tăi, pentru că ți se vor face o serie de reproșuri pe parcusul zilei. Numărul norocos al zilei este 2.

Sfatul zilei
Sfatul zilei de vineri, 28 august 2020[Sursa foto: PixaBay]

BALANȚĂ: Nu lua decizii la nervi! Calmează-te și analizează orice situație la rece.

Viața ta poate părea dificilă în acest moment. Numărul norocos al zilei este 7.

SCORPION: Primești vești bune cu privire la bani, așa că trebuie să îți refaci bugetul și să ai grijă la lucrurile pe care intenționezi să cumperi. Numărul norocos al zilei este 1.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 22- 28 august 2020! Calul și Maimuța primesc o veste din trecut

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 22- 28 august 2020! Calul și Maimuța primesc o veste din trecut

SĂGETĂTOR: Ți-ai dori o a doua șansă, un motiv în plus de bucurie. De ce nu te uiți mai atent în jur? Cineva tot încearcă să îți atragă atenția de ceva timp.

Numărul norocos al zilei este 6.

CAPRICORN: Trebuie să recunoști că nu le știi pe toate, oricât de mult te deranjează acest aspect. Din când în când, este bine să te lași învins. Numărul norocos al zilei este 5.

VĂRSĂTOR: O nouă iubire apare în calea ta, când credeai că nu se mai întâmplă. Ai grijă cum îți deschizi astăzi sufletul.

Numărul norocos al zilei este 8.

PEȘTI: Iubește și ai curaj să le spui tuturor ce simți. Ai tot timpul din lume să greșești, dar acum te poți bucura de tot ce te înconjoară, meriți ce se întâmplă. Numărul norocos al zilei este 13.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies