Sfatul zilei din 1 februarie 2023. O zodie va avea spor la treburile gospodărești

Sfatul zilei din 1 februarie 2023
Sfatul zilei din 1 februarie 2023. O zodie va avea spor la treburile gospodărești

Consultă sfatul zilei din 1 februarie 2023 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii unei zodii trebuie să fie mai atenți la sentimentele celor din jur.

Sfatul zilei de 1 februarie 2023 oferă câteva descrieri generale.

Ziua de 1 februarie aduce vești bune pentru o parte din nativii care vor să se dezvolte pe plan personal. Alții vor avea parte de succes în dragoste, iar o parte dintre nativi vor fi obosiți la sfârșitul zilei.     

Sfatul zilei oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Sfatul zilei 1 februarie 2023 – Zodia Berbec

Sunteți atât de implicați în planurile voastre încât nu observați deloc ce se întâmplă în jurul vostru. Gândirea orientată spre detalii vă poate asigura o zi productivă, însă întreaga situație poate fi o armă cu două tăișuri. Asta pentru că s-ar putea ca o persoană foarte dragă, cu o problemă reală, să vă ceară ajutorul și să nu o băgați în seamă.

Sfatul zilei 1 februarie 2023 – Zodia Taur

Astrele vă sfătuiesc ca pe parcursul zilei de 1 februarie să încercați să combinați utilul cu plăcutul pentru că acesta este singurul mod prin care veți putea să treceți peste această zi nebună.  

Sfatul zilei 1 februarie 2023 – Zodia Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să fie mai atenți cu sentimentele celor din jur.

Aveți o atitudine respingătoare și s-ar putea să frângeți câteva inimi.

Sfatul zilei 1 februarie 2023 – Zodia Rac

 Astrele vă sfătuiesc ca pe parcursul zilei de astăzi să uitați de obligații, faceți doar cât este necesar, iar în restul zilei bucurați-vă de timpul petrecut alături de partenerul de viață.

Sfatul zilei din 1 februarie 2023 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Citește și: Zodiac 1 februarie 2023. Află ce zodie va începe luna februarie cu dreptul

Sfatul zilei din 1 februarie 2023

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Calendar ortodox 1 februarie 2023. "O, întrutotlăudate, Sfinte Mucenice Trifon, primeşte de la noi aceste cântări!"

Sfatul zilei 1 februarie 2023 – Zodia Leu

Nativii zodiei Leu sunt foarte visători astăzi. Astfel, ziua de 1 februarie va fi pentru stat în pat, uitat pe pereți, planuri de călătorie și o ceașcă de ceai cald perfectă pentru vremea de afară.

Sfatul zilei 1 februarie 2023 – Zodia Fecioară

Citește și: Horoscopul iubirii. Cum va fi luna februarie 2023 pentru fiecare zodie

Sfatul zilei din 1 februarie 2023

Citește și: Planeta iubirii în astrologie. Cum te influențează poziția planetei Venus în astrogramă

Fecioarele pun astăzi succesul personal pe primul plan. Aveți obiective de îndeplinit și nu vă dați în lături de la nimic pentru a le îndeplini cât mai rapid posibil. Nu vă stresați de lucrurile inutile și mențineți-vă atenția asupra premiului cel mare.

Sfatul zilei 1 februarie 2023 – Zodia Balanță

Pe parcursul zilei de 1 februarie dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat îți pot crea neplăceri, însă selectează informațiile care vin spre tine și nu da frâu liber stărilor tale interioare.

Sfatul zilei 1 februarie 2023 – Zodia Scorpion

Citește și: Cum poți atrage banii în 2023? De ce cristale și pietre prețioase ai nevoie?

Sfatul zilei din 1 februarie 2023

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Top 3 cele mai norocoase zodii în 2023

Astăzi,  Nativii zodiei Scorpion au  spor la treburile gospodărești. Curățeniile generale, reparațiile curente sau achiziționarea unui obiect decorativ sunt binevenite.

Sfatul zilei 1 februarie 2023 – Zodia Săgetător

Relațiile parteneriale și colaborările sunt subiectul principal pentru ceva vreme de acum încolo. Vouă însă nu vă stă gândul la toate acestea deoarece atenția voastră este axată mai mult către relațiile sentimentale, poate chiar erotice.

Sfatul zilei 1 februarie 2023 – Zodia Capricorn

Astrele vă sfătuiesc să nu dați frâu liber impulsului deoarece ați putea relații sau colaborări importante. Pe finalul zilei veți primi un cadou neașteptat care vă va binedispune puțin.

Sfatul zilei 1 februarie 2023 – Zodia Vărsător

Vărsătorii primesc suficient suport material astfel încât în următoarea perioadă se vor descurca fără probleme. Profitați de această oportunitate și puneți-vă la punct contul de economii.

Sfatul zilei 1 februarie 2023 – Zodia Pești

Ziua de 1 februarie este potrivită pentru dialoguri și pentru discuții. Astrele vă sfătuiesc să vă întâlniți cu rudele sau cu prietenii apropiați și să depănați amintiri.

 

Te  invităm și mâine, pe Kfetele.ro, să consulți sfatul zilei și să vezi ce surprize ți-au pregătit astrele.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Calendar ortodox 1 februarie 2023. "O, întrutotlăudate, Sfinte Mucenice Trifon, primeşte de la noi aceste cântări!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies