Sfaturi și trucuri despre cum poți asorta geaca de piele

Cu ce se asorteaza geaca de piele
Cu ce se asorteaza geaca de piele

Geaca de piele nu lipsește din garderobele doamnelor și domnișoarelor. Este un articol versatil și comod, perfect pentru această perioadă din an. Află cum poți asorta geaca de piele pentru diferite ocazii, în așa fel încât să te simți confortabil, dar și specială.

Gecile de piele sunt la mare căutare, asta pentru că se potrivesc de minune cu o mulțime de stiluri vestimentare, de la cele elegante, romantice și până la ținutele casual sau sport. Decoperă în acest articol cum poți purta geaca de piele pentru a atrage toate privirile.

Citeste si: Sfaturi și trucuri despre cum să porți cureaua

Cu ce se asorteaza geaca de piele
Cu ce se asorteaza geaca de piele[Sursa foto: Unsplash]

Cu ce se asortează geaca de piele

Dacă te pregătești pentru o întâlnire și totuși nu vrei să te îmbraci foarte elegant, ai putea opta pentru o rochie ușoară, cu imprimeu florar fin. Nuanțele potrivite sunt acelea deschise, cum ar fi maro, crem, bej, albastru sau roz pal, în funcție de preferințe. Peste se potrivește de minune geaca de piele, atât timp cât aceasta este scurtă și fabricată dintr-un material mai rigid, nu neapărat natural.

Un look foarte apreciat în care apare geaca de piele este și cel country. O rochie ușoară, scurtă și cu mâneci scurte sau lungi ar putea fi combinată cu o pereche de ciocate în nuanțe potrivite celor din partea de sus.

Ținutele all-black, de exemplu, se potrivesc oricărei persoane, indiferent de vârstă, forma corpului sau stilul vestimentar. Pentru acesta poți alege o pereche de pantaloni skinny negri, un pulover simplu sau chiar pe gât și ghete sau bocanci cu catarame.

Dacă vii în completarea acestei ținute cu o geacă de piele neagră, vei avea un aer glam-rock demn de admirat.

Blugii mom fit sunt foarte populari în rândul tinerelor și se completeză perfect cu geaca de piele. Dacă îi alegi pe aceștia sau o altă pereche, dar în stilul baggy, cu siguranță vei atrage toate privirile. De obicei, în această combinație, tricourile albe și scurte completează styling-ul.

Accesorizează cu o poșetă colorată, dar simplă, și cu o pereche de pantofi sport. Dacă îți dorești totuși puțină eleganță, nu este nimic greșit să te încalți cu o pereche de pantofi simpli, negri.

Geaca de piele merge mână în mână și cu ținutele de tip office. Cu o simplă pereche de pantaloni din stofă, o cămașă albă sau în nuanțe pastel și botine vei completa perfect întreaga ținută.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Acestea sunt doar câteva idei pe care le poți folosi atunci când îți dorești să construiești o ținută pentru geaca de piele. Piesa vestimentară oferă o mai mare deschidere, deci cel mai bine ar fi să îți lași imaginația să își facă treaba. Cromatica este foarte importantă, deci dacă vei ține cont de acest lucru, cu siguranță nu vei da greș.

Citeste si: Cum prepari acasă cea mai bună cremă de față

Cu ce se asorteaza geaca de piele
Cu ce se asorteaza geaca de piele[Sursa foto: Unsplash]

Cu ce accesorii poți asorta geaca de piele

Ochelarii de soare sunt un must-have, mai ales atunci când vine vorba despre un styling casual, de primăvară sau toamnă. În zilele însorite, dar răcoroase, poți completa ținuta în care se află și geaca de piele cu o pereche simplă de ochelari de soare.

Eșarfele sunt, de asemenea, potrivite gecii de piele. Aceasta îți oferă posibilitatea de a alege atât eșarfe mai vaporoase, cât și mai groase, tip fular.

Lanțurile, brățările, cerceii sau inelele se potrivesc la fel de bine cu geaca de piele, doar că trebuie să le selectezi pe cele simple, nu de ocazie.

Citeste si: Cele mai cunoscute stiluri vestimentare pentru femei

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu ce se asorteaza geaca de piele
Cu ce se asorteaza geaca de piele[Sursa foto: Unsplash]

Cum poți curăța geaca de piele

Geaca de piele va fi mereu mai greu de curățat spre deosebire de alte articole vestimentare, asta pentru că nu o poți pune pur și simplu în mașină, alături de tricouri blugi sau alte materiale. Iată cu ce poți curăța geaca de piele:

Pasta de dinți. Aplică o cantitate mică de pastă de dinți (cât un bob de mazăre) pe zonele cu pete rezistente. Poți folosi un bețișor de ureche sau o dischetă demachiantă. Dacă îți este mai ușor, aplică direct cu degetul.

Mai apoi, freacă pata ușor cu o cârpă moale, până când începe să dispară. Este foarte important să nu zgârii cu unghia sau cu un alt material regid deoarece este foarte probabil ca pielea să se decoloreze.

Lichid de vase. Prepară o soluție cu apă călduță și detergent lichid de vase, înmoaie o cârpă moale în ea, stoarce-o și șterge haina de piele.

Ca alternativă, poți face și o soluție din apă și oțet, în proporții egale. În această situație, folosește o cârpă umedă și curăță pentru a șterge soluția de curățare. Mai apoi, usucă haina din piele cu un prosop.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum ne îmbrăcăm în funcție de zodii. Care este stilul vestimentar pentru fiecare nativ

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies