Shakira este însărcinată? Cum a apărut pe scenă, la ultimul concert

Shakira este însărcinată? Cum a apărut pe scenă, la ultimul concert
Shakira este însărcinată? Cum a apărut pe scenă, la ultimul concert

Este sau nu Shakira gravidă? Cum a apărut pe scenă, la un concert.

Shakira este una dintre cele mai cunoscute artiste la nivel mondial. Spectacolul de pe scenă și vocea inconfundabilă au ajutat-o pe artistă să se ridice foarte mult în industria muzicală.

Recent, Shakira a susținut un concert alături de Alejandro Sanz și a fost filmată din mai multe unghiuri. Mai mult decât atât, fanii cântăreței au sesizat burtica ei puțin ”mai mare”, dar nu se știe dacă din cauza hainelor pe care le purta sau că ar fi altceva! Admiratorii ei au presupus că ar fi gravidă.

Mulți dintre ei susțin că ar gravidă în trei luni.

Citeste si: Antonia, imagini interzise minorilor! A apărut pe scenă foarte sexy

Citeste si: Anamaria Prodan i-a făcut fiicei un cadou de sute de mii de euro! ”Ea merită totul”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Andreea Mantea a luat decizia! Pleacă de la Puterea Dragostei: "De ce să mai ţip la concurenţi? De ce să facă mişto lumea de mine pe site-urile de socializare că urlu?"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Otro videito más! Este video es lo que me hace pensar que esta embarazada, pero cada cual tiene sus opiniones! 🤷‍♀️👀❤️ Gracias @moviriv por enviármelo! #shakira

A post shared by Shakira y Gerard 👨‍👩‍👦‍👦 🇪🇸 🇨🇴 (@3shakiragerard) on

Shakira a jucat într-o telenovelă

Shakira a debutat la vârsta de 17 ani în telenovela „El Oasis”, difuzată în perioada 1993-1994. Aceasta a jucat rolul principal, cel al Luisei Maria, fiica unui magnat.

Ea se îndrăgosteşte de fiul rivalului tatălui său, iar cei doi tineri fac tot posibilul să rămână împreună. Ea a renunţat, însă ulterior la telenovele, iar în 1996 a lansat albumul care i-a adus celebritatea- „Pies Descalzos”. 

De asemenea, unele surse spun că artista a decis să cumpere şi drepturile acestei telenovele pentru a se asigura că nu va mai fi difuzată vreodată.

De-a lungul timpului,  Shakira nu a mai jucat în alte telenovele, însă a avut apariţii scurte în diverse alte seriale precum producţia Disney „The Wizards of Waverly Place”, în care a

jucat şi Selena Gomez.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies