„Și-a pierdut zece rude, mama sa, fratele.” Care a fost cauza exactă a incidentului de la nunta din Irak. Mărturiile cutremurătoare ale mirelui

„Și-a pierdut zece rude, mama sa, fratele.”  Care a fost cauza exactă a incidentului de la nunta din Irak. Mărturiile cutremurătoare ale mirelui
„Și-a pierdut zece rude, mama sa, fratele.” Care a fost cauza exactă a incidentului de la nunta din Irak. Mărturiile cutremurătoare ale mirelui

Au trecut câteva zile de la tragicul eveniment petrecut în Irak, care a dus la pierderea a peste 100 de vieți.

Ceea ce ar fi trebuit să fie o zi de bucurie și fericire pentru cei doi miri s-a transformat într-un veritabil coșmar, atunci când în timpul dansului lor de nuntă, flăcările au cuprins totul în jurul lor.

Citește și: Maria Ghinea, declarații despre bărbatul care i-a distrus viața. „Nu am vrut să mă mărit de la început”

Care a fost cauza exactă a incidentului de la nunta din Irak

Această tragedie de proporții a șocat o lume întreagă, iar impactul său s-a extins și în țara noastră, deoarece imaginile tulburătoare au devenit virale pe rețelele de socializare. Cei doi tineri miri, care au visat la o zi de nuntă perfectă, au fost martorii și victimele unui eveniment extrem de traumatizant.

În plus față de suferința lor, zeci de familii au fost lăsate într-o stare de durere profundă și dezolantă și au căutat răspunsuri și vinovați pentru tragedia care a lovit atât de dur.

Tristul bilanț al victimelor a depășit cifra tragică de 100 de persoane decedate, iar aproximativ 150 de persoane au fost rănite în acest dezastru.

„Folosirea de decorațiuni inflamabile a ajutat ca focul să se răspândească rapid şi a transformat sala într-o minge de foc.”, a declarat ministrul de Interne Abdul Amir al-Shammari.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Mărturiile cutremurătoare ale mirelui

Autoritățile au identificat o altă factor major care a contribuit la tragedia care a avut loc. Acest aspect a fost pus în evidență de către oficiali și constă în supraaglomerarea extrem de periculoasă a sălii de evenimente în care a avut loc nunta. Cu toate că capacitatea maximă a restaurantului era de doar 400 de persoane, aproximativ 900 de oameni erau prezenți în acel moment.

„Incendiul a fost accidental și neintenționat și a avut loc din cauza unei neglijențe grave”, au mai transmis autoritățile, aceasta fiind concluzia actuală a anchetei.

Chiar dacă au scăpat cu viață din tragedie, cei doi tineri miri se confruntă în continuare cu efectele devastatoare ale experienței traumatizante prin care au trecut. Revan, cu sufletul îndurerat, a împărtășit cu durere că atunci când a observat cum flăcările încep să se extindă în jurul lor, a luat mâna soției sale și au început să fugă.

În cele din urmă, au reușit să părăsească spațiul tragicei întâmplări prin ușa bucătăriei.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

„Am prins-o pe soția mea și am continuat să trag de ea și să o scot prin intrarea de la bucătărie, în timp ce oamenii fugeau și o călcau în picioare.  Picioarele ei sunt rănite. De fiecare dată când încercăm să avem parte de puțină fericire, ceva tragic se întâmplă și ne distruge fericirea. Deci e mai bine pentru noi să plecăm. Este adevărat că suntem în viață.

Dar pe interior suntem morți.(...) Și-a pierdut 10 rude, mama sa, fratele. Nu poate vorbi (n.r. soția).”, a spus Revan.

Citește și: Ministrul rus de Externe: Rusia va continua războiul cu Ucraina până la „sfârșit”

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

„Am fost în comă cu șanse 1% de a trăi.” Mara Bănică, despre momentele groaznice prin care a trecut

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies