Si-a regenerat parul cu suc de lamaie! Toata lumea trebuie sa stie trucul asta genial

Si-a regenerat parul cu suc de lamaie! Toata lumea trebuie sa stie trucul asta genial
Si-a regenerat parul cu suc de lamaie! Toata lumea trebuie sa stie trucul asta genial

Sucul de lamaie are o multime de proprietati benefice pentru sanatate. De aceea, trebuie sa il folosesti cat mai des.

În momentul în care părul tău începe să cadă la o vârstă fragedă, frustrările încep să se adune. Poate că ai încercat şi tu o mulţime de metode prin care să scapi de această problemă, însă fără nici un rezultat.

Te-ai gândit vreodată că lămâia te poate ajuta să scapi de această problemă? Poate că eşti puţin sceptică pentru că nu este un remediu scump, însă lămâia este foarte bună pentru regenerarea părului şi pentru a opri căderea lui.

De ce este lămâia atât de eficientă?

Lămâile sunt bogate în nutrienţi, precum acidul citric, calciu, magneziu, vitamina C, pectină şi flavonoide. Vitamina C favorizează creşterea părului şi îmbunătăţeşte producerea de colagen.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Asa se prepara cea mai gustoasa si aromata placinta cu iaurt si lamaie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies