„Și-a spart capul.” Fiica Danielei Gyorfi a fost agresată fizic de două colege

„Și-a spart capul.” Fiica Danielei Gyorfi a fost agresată fizic de două colege
„Și-a spart capul.” Fiica Danielei Gyorfi a fost agresată fizic de două colege

Fiica Danielei Gyorfi a fost agresată la școală de două eleve, iar această situație neplăcută a afectat-o profund pe artistă și partenerul ei, George Tal.

Din păcate, liniștea lor familială a fost perturbată când fiica lor a devenit victima bullying-ului la școală și a fost chiar agresată fizic de către două colege. Pentru a proteja bunăstarea fiicei lor, Daniela Gyorfi a luat măsuri radicale și a decis să o mute la o altă școală. Într-un mod dureros, artista a împărtășit experiența prin care a trecut fiica ei în instituția de învățământ în care a fost înscrisă anterior.

Citește și: Cine este Daniela Gyorfi. ”Nu am avut o copilărie despre care pot să spun că îmi amintesc cu multă plăcere.”

Fiica Danielei Gyorfi a fost bătută de două colege

Fiica Danielei Gyorfi a fost agresată la școală de două eleve, iar această experiență traumatizantă a afectat profund viața familiei. Daniela Gyorfi și George Tal au o relație de peste 15 ani și, deși nu sunt căsătoriți, formează o familie alături de fiica lor, Maria, în vârstă de 12 ani.

Din păcate, fiica Danielei Gyorfi a devenit victima bullying-ului la școală, iar situația a escaladat până la punctul în care a fost bătută de două colege. Într-un alt incident, colegii au împins-o și a căzut, provocându-i o fractură craniană.

Conștientă de gravitatea situației, Daniela Gyorfi a intervenit și a decis să-și mute fiica la o altă școală pentru a o proteja. Vedeta a împărtășit public povestea, evidențiind impactul negativ al bullying-ului asupra copilului ei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Legătura dintre Daniela Gyorfi și fiica sa este una puternică și plină de dragoste, iar vedeta este hotărâtă să o protejeze în orice situație. Când a aflat că fiica ei a fost victima unei agresiuni fizice și a necesitat internarea în spital, Daniela Gyorfi s-a simțit extrem de furioasă și indignată.

În fața acestei situații grave, vedeta a luat măsuri rapide și decisive pentru a face tot posibilul să o protejeze pe fiica ei.

„A avut două eleve care i-au creat mari probleme. Au bătut-o, pe mine mă făceau în toate felurile. Până nu am venit la școală ca o leoaică, nu s-a potolit treaba. Patru ani de zile erau pe ea grămadă și nu a mai suportat.

În clasa IV-a la început, la ora de sport s-au jucat și a căzut, împinsă, și și-a spart capul. A fost luată și dusă la spital. Copiii râdea”, a declarat Daniela Gyorfi, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Daniela Gyorfi, marcată de divorțul părinților

Copilăria Danielei Gyorfi a fost marcată de tristețe, mai ales din momentul în care părinții săi au divorțat când ea avea doar 11 ani.

Artista nu a avut o relație apropiată cu tatăl său, însă această experiență dificilă a contribuit la dezvoltarea sa personală și a făcut-o mai puternică. Cu toate că nu a primit sprijinul și implicarea tatălui său, vedeta a reușit să-și ierte părintele și apreciază faptul că mama sa a avut curajul să ia decizia de a divorța.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

„N-am avut tată, ca și alte familii, asta este. S-a întâmplat, nu s-au înțeles părinții. Mă bucur pentru mama că a luat o decizie foarte bună pentru ea, deși a fost greu, sunt convinsă că i-a fost foarte greu, dar a fost cel mai bine”, a mai spus artista.

Citește și: „Pe Florin Salam eu l-am dus prima data în televiziune" Ce mărturisește Daniela Gyorfi despre cântăreții de manele

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cine este Alessandra Stoicescu. „Nu pretind altceva”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies