Silvia, castigatoarea "Bravo, ai stil! All Stars", acuzatii DURE la adresa Marisei si a Iulianei: "Un om care se vinde pe o suta de euro..."

Silvia, castigatoarea
Silvia, castigatoarea "Bravo, ai stil! All Stars", acuzatii DURE la adresa Marisei si a Iulianei: "Un om care se vinde pe o suta de euro..."

Silvia este intr-un adevarat razboi cu cel doua concurente, Marisa si Iuliana, si nu sfieste sa recunoasca faptul ca nu le place deloc pe fostele adversare.

 

Silvia, castigatoarea "Bravo, ai stil! All Stars" a venit in platoul WOWBiz pentru a vorbi desper emisiunea la care tocmai a participat, ce a simtit cand a aflat ca ea a fost preferata publicului, dar si relatia cu celeltalte concurente. 

"Doua au fost bune, restul au fost varza. Denisa si Beatrice! Restul au venit pentru a se face cunoscute", a spus Silvia, castigatoarea "Bravo, ai stil! All stars"(...)

Imi este rusine ca au fost in stanga si dreapta mea, as fi vrut sa fie Denisa si Beatrice, a spus ea, facand referire la Marisa si Iuliana, concurentele cu care ea este in razboi. 

"Cred ca cei care au trait la fel cu mine si au simtit la fel cu mine nu mai au nevoie de cuvinte. Este magulitor ca,  asa cum am venit eu de la tara, de la Targu-Jiu, te iubesc 10.000

de Targu-Jiuri la un loc", a spus ea, despre 

 

" 0.0001% am avut senzatia ca e posibil sa pierd. Dupa aceea imi reveneam foarte repede cand vedeam ce se intampla pe online. Dumnezeu este in inima, cand esti cu Dumnezeu in inima el iti trimite semne divine. Le simteam", a spus Silvia, cand a fost intrebata daca s-a gandit

 

Citeste pe pagina urmatoare ce are de gand sa faca cu banii pe care i-a castigat.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Simona Halep, sub lupa hairstylist-ului vedetelor. Adi Constantin ii da tenismenei cateva ponturi pentru un par de campioana!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies