Simina de la Puterea dragostei, anunț de ultimă oră: „Se află internat la spital, la Terapie intensivă...„

Simina de la Puterea dragostei, anunț de ultimă oră: „Se află internat la spital, la Terapie intensivă...„
Simina de la Puterea dragostei, anunț de ultimă oră: „Se află internat la spital, la Terapie intensivă...„

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a cerut ajutorul.

Simina de la Puterea dragostei le-a cerut ajutorul tuturor prietenilor săi virtuali. Peste numai câteva luni, fosta concurentă de la Puterea dragostei urmează să devină mamă pentru prima dată, iar în urmă cu puțin timp a făcut un anunț disperat.

O cunoștință de-a sa are nevoie de ajutor urgent, după ce a suferit un grav accident. Tânărul, pe nume Adrian, se află internat, pe secția de terapie intensivă.

„Adrian Pleșescu are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor celor care îl cunosc. În urma unui accident, se află internat la Spitalul Casa Austia Timișoara, pe secția de terapie intensivă. Are nevoie de sânge. Cei care vă prezentați, vă rugăm să mâncați micul dejun, nu se donează pe stomacul gol și să aveți între 50- 130 de kg. Să nu fiți pe tratamente cu antibiotice.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ea este mama Roxanei de la Puterea Dragostei! Acum se știe de la cine a moștenit frumusețea concurenta!

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, pe patul de spital din Dubai! Ce s-a întâmplat în prima lui vacanță

Citeste si: Cu cine a petrecut Andreea Pirui Crăciunul! Marius va face o criză de gelozie

Se poate dona orice grupă de sânge în orice Centru de Transfuzie din țară, cu condiția să fie specificat numele pacientului și spitalul unde se află, iar la sfârșitul donării să luați confirmarea și să o trimiteți către noi sau către persoanele de contact a pacientului.

Vă mulțumim”, a distribuit Simina pe pagina sa de socializare.

Simina, amenințată că i e va lua copilul

În urmă cu câteva săptămâni, logodnica lui Alex Zănoagă a ajuns la spital împreună cu sora sa, care a avut nevoie de ajutorul medicilor, deoarece nu se simțea bine.

Recent, Simina a spus că va face un vlog în care va povesti evoluția sarcinii sale, însă nu va face public spitalul unde va naște și asta pentru că îi este frică.

”Nu o să spun pe live la ce spital voi naște pentru că am fost amenințată ca o să vină să-mi ia copilul. Eu vreau să stau liniștită, nu să mă trezesc cu cine știe cine la spital peste mine”, a declarat Simina.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Jador de la Puterea Dragostei, pe patul de spital din Dubai! Ce s-a întâmplat în prima lui vacanță

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies