Simina de la Puterea dragostei, atac fără precedent la adresa Biancăi "E şi cu un câine"

Simina de la Puterea dragostei, atac fără precedent la adresa Biancăi
Simina de la Puterea dragostei, atac fără precedent la adresa Biancăi "E şi cu un câine"

Simina de la Puterea Dragostei a jignit-o, din nou, pe Bianca! E incredibil ce a putut să spună!

Simina de la Puterea dragostei continuă seria atacurilor sub centură la adresa Biancăi, câştigătoarea primelor sezoane ale emisiunii matrimoniale fenomen. De curând, aceasta le-a spus urmăritorilor ei de pe Instagram, în live, că iubita lui Livian ar fi în stare să se cupleze şi cu “un câine”.

Simina de la Puterea Dragostei a jignit-o, din nou, pe Bianca!" Eu vă spun să nu vă luați cel mai prost exemplu din emisiunea aia"  

Eu dacă vorbesc de ea nu spun că trebuie să vă uitați la mine. Eu vă spun să nu vă luați cel mai prost exemplu din emisiunea aia. Bianca e și cu un câine. Dacă îl găsește pe stradă îl ia în apartament și îl violează ”, a mai spus Simina pe live, potrivit wowbiz.ro

Simina a mărturisit şi că și-ar fi dorit să câștige Andreea Pirui, Berna sau Ella.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În acelaşi live, Simina a ținut să precizeze și că a rămas prietenă cu Andreea Mantea, după competiție și că au vorbit de nenumărate ori la telefon. 

Eu pe lângă că am rămas prietenă cu mulți concurenti, am rămas prietenă și cu Andreea Mantea și ea este prietenă cu mine.

Eu o întreb pe ea că are un copil și știe cum sa-mi dea un sfat foarte bun și de fiecare dată când am ceva de facut și nu stiu, o întreb și ea este lângă mine și mă ajută ”, a mai menţionat Simina.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei şi Livian, sărut în paşi de dans! Imagini unice cu cei doi îndrăgostiţi!

Ce a spus Simina, despre Bianca, imediat după marea finală?

Prea jos suntem noi? Bă, filme pentru adulți! Nu știu cum a putut să te sărute Livian după ce ai făcut ce ai făcut. Și leșinată după substanțe interzise! Ești ultima cârtiță! Că aia trăiește în pământ! Eu te cunosc foarte bine! Mergeai în Istanbul cu jucăria după tine! Și erai supărată că nu te poți uita la filme! Vai de capul tău de leșinată! Și ai fost la hotel cu patru băieți în doi ani! Ce făceai acasă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei a atacat-o crunt pe Bianca după marea finală! "Acest specimen..."

Și încă ceva! Tecuciul nu-l scoate din e nici Dumnezeu. Tot la filme pentru adulți va ajunge. Și când va avea copii, vor găsi filmulețe vor vedea ce are ea. Scârbă îmi este de ea. Ea, leșinată după bani, se ruga de Livian să facă cuplu cu ea în gală! Leşinata vrea bani.

Tot la vechea meserie se va întoarce! ”, a declarat Simina Loica în secțiunea stories de pe Instagram, pornind astfel un scandal de proporții după finala Puterea Dragostei.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies