Simina de la Puterea Dragostei, atacată dur în mediul online! „De asta te-a părăsit Alex!”

simina loica atacata dur in mediul online
Simina de la Puterea Dragostei, atacată dur în mediul online! „De asta te-a părăsit Alex!”

Simina Loica, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a fost atacată dur în mediul online.

Simina Loica este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Puterea Dragostei și de când l-a adus pe lume pe Dominic, bruneta pare mai fericită ca niciodată. Simina și Alex s-au mutat împreună și s-au căsătorit civil după terminarea competiției, depășind nenumăratele atacuri din partea celor care nu au crezut în cuplul lor.

Familia Siminei s-a mărit de curând cu încă un membru, întrucât sora acesteia, Andreea Loica, a născut de curând un băiețel de nota 10.

De asemenea, fratele lui Alex, George Zănoagă are o fetiță de toată frumusețea, locuind sub același acoperiș cu Simina, cumnata sa.

Citeste si: Alexandru Zănoagă de la Puterea dragostei vrea la Survivor România

Simina Loica, atac dur în mediul online  

Cu toate că are o familie frumoasă și pare că și-a găsit liniștea, Simina de la Puterea Dragostei nu este scutită de atacurile răutăcioșilor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Zilele trecute, Simina a deschis o secțiune de întrebări și răspunsuri pe pagina sa de Instagram și, fără menajamente, o persoană din mediul online a jignit-o pe brunetă, acuzând-o că stă toată ziua pe Instagram, în loc să meargă la sală.

„Stai toată ziua pe Instagram, în loc să mergi la sală! De asta te-a părăsit Alex!”, i-a transmis o persoană din mediul online.

Simina a ținut să contrazică persoana care a atacat-o în mediul online, spunând că ea și Alex sunt mai fericiți ca niciodată. Bruneta a mulțumit frumos pentru mesaj, alegând să nu răspundă cu aceeași monedă și să își păstreze calmul.

simina loica atacata dur in mediul online

Citeste si: Sora Siminei de la "Puterea Dragostei" a născut! Cum se simte tânăra?

Simina de la Puterea Dragostei, în lacrimi

Sora Siminei, Andreea Loica, s-a confruntat în trecut cu probleme de sănătate serioase și a fost internată o bună perioadă de timp în spital, pentru o intervenție chirurgicală dificilă.

„Andreea are niște afecțiuni de ordin ginecologic și, duminică, ea va trebui să fie operată la Spitalul Giulești din Capitală. La o ecografie i s-a depistat un chist destul de măricel, ce va trebui extirpat, întrucât, o amânare ar agrava lucrurile.

Ce pot să vă spun este faptul că, în doar două luni, chistul a ajuns la opt centimetri! Ne-am speriat cu toții în familie și am decis ca Andreea să vină la București și să nu mai aștepte. Este absolut necesar să facă intervenția chirurgicală, iar noi toți vom fi alături de ea”, a spus  Simina de la Puterea dragostei cu ochii în lacrimi  într-un live exclusiv la WOWbiz.ro!



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies