Simina de la Puterea Dragostei, declaraţii BOMBĂ după despărţirea de Alex Zănoagă! Vezi dacă a vrut să se întoarcă la Jador! "Am ales să plec"

Simina de la Puterea Dragostei, declaraţii BOMBĂ după despărţirea de Alex Zănoagă! Vezi dacă a vrut să se întoarcă la Jador!
Simina de la Puterea Dragostei, declaraţii BOMBĂ după despărţirea de Alex Zănoagă! Vezi dacă a vrut să se întoarcă la Jador! "Am ales să plec"

În urmă cu câteva zile, Simina de la Puterea dragostei a plecat din casa lui Alex Zănoagă 

Șoc la Puterea dragostei! Unul dintre cele mai solide cupluri din sezonul 1, Simina-Alex Zănoagă,  a trecut prin momente grele. Mai mult, s-a ajuns chiar și la o despărțire temporară între cei doi tineri, semn că situația a fost una serioasă și nicidecum doar un foc de paie. 

Totul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, după ce bruneta a fost deranjată de atitudinea iubitului ei la un joc de...

cărți. "M-a supărat faptul că nu a ținut cont de mine și de felul meu de a fi, în condițiile în care, vorbisem pe această temă și în urmă cu 24 de ore. Sincer, atât de tare m-a afectat cearta, încât, am ales să plec și să nu mai vin acasă", a declarat Simina într-un live.

Citeste si: ȘOC pentru Livian la Puterea Dragostei! Bianca, în ipostaze apropiate de Bogdan Mocanu! Bărbatul va lua foc când va afla ce spune îndragitul concurent din show despre iubita lui!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Simina de la Puterea dragostei s-a despărțit de Alex Zănoagă? ”M -am dus la o mânăstire, să mă rog, și am cerut un semn de la Dumnezeu, să știu ce să fac în continuare, să mă întorc sau nu la iubitul meu”

Foștii concurenți ai show-ului amoros prezentat de Andreea Mantea aveau să detalieze și cum s-au derulat lucrurile în perioada în care au stat separați.

Simina de la Puterea Dragostei s-a despărţit de Zănoagă și, în premieră, a spus și ce a determinat-o totuși să revină într-un final la sentimente mai bune.  ”Eram atât de nervoasă, încât am plecat de acasă. Am fost cu Raluca, am mâncat, a trecut timpul, și apoi am dormit la o prietenă. A două zi, m-am dus la o mânăstire, să mă rog, și am cerut un semn de la Dumnezeu, să știu ce să fac în continuare, să mă întorc sau nu la Alex.

Am primit unul, dar nu am să îl spun, prefer să fiu superstițioasă, cert este că în acel moment, am realizat că greșeam și am revenit acasă", a declarat Simina, în timp ce Alex a recunoscut că în acea seară, de supărare, s-a dus în club cu două prietene. "Nu am vrut să stau singur, am lăsat-o pe iubita mea să se liniștească, apoi, am vorbit la telefon.
Am realizat imediat că trebuie să trecem peste probleme, fiindcă ne iubim foarte mult"
, a povestit și bărbatul.

Citeste si: Ana de la Puterea Dragostei este foarte frumoasă, dar uite cum arăta în adolescenţă! A fost roşcată şi brunetă! FOTO!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

" Despre Jador nici nu mai vreau să discut. Este un capitol încheiat de mult timp pentru mine. Nu există nimic între noi, iar subiectul acesta chiar nu-şi mai are rostul!", a mai spus Simina.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Imagini demenţiale! Jador, prins în tandreţuri cu fosta iubită a lui Zănoagă! Uite cum îl pupă bomba sexy! FOTO!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies