Simina Loica, decizie radicală după despărțirea de Alex Zănoagă: „Vreau să am liniște”

Simina Loica, decizie radicală după despărțirea de Alex Zănoagă: „Vreau să am liniște”
Simina Loica, decizie radicală după despărțirea de Alex Zănoagă: „Vreau să am liniște”

Ce are de gând Simina Loica, după ce s-a despărțit de Alex Zănoagă. Tânăra a luat o decizie radicală.

La câteva săptămâni după ce a recunoscut că ea și Alex Zănoagă nu mai formează o familie, Simina Loica a luat o decizie extrem de importantă.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a anunțat că se mută din casa în care a locuit cu Alex Zănoagă. Tânăra se iubește în prezent cu Alex Bobicioiu și vrea să înceapă un nou capitol al vieții sale.

Simina a dezvăluit pe contul său de socializare că așteaptă cu nerăbdare să se mute împreună cu fiul său și că își dorește ca micuțul Dominic să se bucure de un spațiu mai mare și să nu mai aibă vecini ca la bloc.

Citeste si: „Persoana perfectă”. Alex Bobicioiu și Simina Loica, din nou la mare împreună

Simina Loica ocupatie
Simina Loica este influencer dupa participarea la Puterea dragostei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Merg la casă pentru că avem o grămadă de treabă. Nu știu dacă v-am spus, dar vă zic acum, în curând mă mut la casa mea nouă, nu a mea, a părinților mei. Vreau ca Dominic să aibă mai mult spațiu, vreau să am liniște, nu mai vreau să am vecini deasupra, dedesubt, vreau să fiu singură să nu mă mai deranjeze nimeni, să nu mai deranjez pe nimeni și toate să fie bune și

frumoase.

(...) Chiar sunt fericită că o să mă mut acolo și în prima zi în care eu mă voi muta în casa nouă o să vă arăt și vouă cam ce am putut noi să facem într-o perioadă scurtă de timp. Nu este gata, nu este complet, nu este cum ne-am dorit noi să fie, trebuie să investești destul de mulți bănuți și cu remurile astea e cam complicat, dar cu timpul, toate se vor aranja.

Toate se fac în timp”, a spus Simina Loica pe Instagram.

Simina Loica formează un cuplu cu Alex Bobicioiu

Simina a evitat, însă, să spună, dacă se va muta și cu Alex Bobicioiu, bărbatul care i-a luat locul lui Alex Zănoagă. Cei doi sunt împreună de câteva luni și au trecut deja printr-o despărțire.

Însă, cei doi și-au dat seama că nu pot sta unul fără celălalt, iar de ceva vreme sunt nedespărțiți.

Simina nu îl exclude din viața sa nici pe Alex Zănoagă, tatăl copilului ei, iar ori de câte ori este nevoie, îl lasă să petreacă timp alături de fiul celor doi, care are aproape doi ani și jumătate.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: „Tatăl tău este...”. Fiul Siminei Loica îi spune lui Alex Bobicioiu tată! Cum a reacționat Zănoagă la imaginile postate pe internet

Simina Loica divort
Simina Loica a divortat de Alex Zănoagă[Sursa foto: Instagram]

Vestea că noul iubit al Siminei este Alex Bobicioiu nu a fost deloc pe placul lui Alex Zănoagă, deoarece acesta l-a provocat în ring. În câteva săptămâni, cei doi urmează să aibă un meci de MMA, în care să dovedească cine e cel mai bun dintre ei.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Tatăl tău este...”. Fiul Siminei Loica îi spune lui Alex Bobicioiu tată! Cum a reacționat Zănoagă la imaginile postate pe internet

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies