Simona Gherghe, în culmea fericirii! I s-a mărit familia: „Copiii sunt foarte încântați”

Simona Gherghe
Simona Gherghe

Fosta prezentatoare TV a dat vestea cea mare.

De când a renunțat la viața de prezentatoare TV, viața Simonei Gherghe s-a schimbat radical. Vedeta are mai mult timp de petrecut alături de cei doi copii, Ana și Vlad, iar ultima ispravă i-a bucurat pe toți, de la mic la mare.

Educatoarea Anei a venit cu ideea de a dărui fiecărui copil de la grădiniță un pește, iar familia fetiței s-a mobilizat exemplar. Simona Gherghe și soțul său au decis să îi cumpere Anei un acvariu, iar de la un pește la cinci nu a fost decât un pas.

Întreaga familie a participat la mărirea familiei, iar Simona a dezvăluit prin ce peripeții au trecut.

Citeste si: Simona Gherghe l-a arătat pentru prima dată pe fiul ei: „A doua minune”

Citeste si: Simona Gherghe a decis să-și vaccineze antigripal toată familia: ”E musai să-l facem”

Citeste si: Simona Gherghe a ajuns la capătul puterilor: "Sunt foarte frustrată, foarte obosită, nu-i ok să mă simt așa de Sărbători"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Simona Gherghe
Simona Gherghe

„Avem acvariu cu cinci peşti şi copiii sunt foarte încântaţi, mai ales Ana că îi hrăneşte, dar şi Vlad se uită la ei fascinat. Totul a pornit de la o idee foarte drăguţă de la grădiniţă.

Simona Gherghe
Simona Gherghe

Doamna educatoare le-a dăruit copiilor un peştişor şi de aici toată nebunia să-i cumpărărm acvariu şi să-i cumpărăm alţi peşti. Sunt foarte drăguţi, avem jucărie'', a spus Simona Gherghe pe Instagram.

Simona Gherghe
Simona Gherghe

Simona Gherghe a decis să-și vaccineze antigripal toată familia: ”E musai să-l facem”

Simona Gherghe este una dintre vedetele care militează pentru vaccinare. Mamă a doi copii mici, Simona Gherghe a decis să-și imunizeze toată familia împotriva gripei.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Simona Gherghe are o fetiță de doi ani și un băiețel de 7 luni, iar vedeta tv spune că iarna trecută a trăit un coșmar de frică să nu facă gripă. Era însărcinată cu băiețelul, era epidemie de gripă, iar o prietenă îi povestise prin ce trăise cu fetița ei, bolnavă, în spital.

Așa că, după ce s-a documentat, și-a întrebat medicul de familie, Simona Gherghe a decis să-și vaccineze toată familia: de la mezinul Vlad, până la bunica, cea care are grijă de cei mici, când părinții sunt plecați.

”Cu doi copii mici de doi ani si jumătate și bebe de aproape 7 luni (așadar în grupe cu risc), nu-mi permit să depind de noroc! Toată lumea își va face vaccinul gripal, de la Vlad (vaccinul se face de la 6 luni în sus), până la mamaie. Și pentru Ana va fi simplu, pentru că există acum și varianta vaccinului, sub formă de spray nazal. O să-i placă mult! Deja i-am povestit, am pregătit-o, e gata să-l țină pe Vlăduc de mână, ca să nu-l doară.


De ce m-am speriat așa de tare după epidemia de anul trecut?

În primul rând, pentru că mi-e groază de gândul că ar trebui să fug la spital, cu copiii, la o febră mai mare și care nu cedează cu antitermice. Apoi pentru că, în cazul copiilor atât de mici, gripa poate veni la pachet cu bronsiolite, pneumonii sau otite. Complicații pe care niciun părinte nu și le dorește.

Am întrebat medicul de familie și mi-a spus că e musai să-l facem!”, a scris Simona Gherghe pe blogul său, alături de date statistice și alte informații utile legate de gripă.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Veste de ultimă oră despre Mirela Vaida. Ce se întâmplă cu vedeta de televiziune

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies