Simona Halep va deveni mămică în curând? "Este ceva ce mi-am dorit"

simona halep copil
Simona Halep își vede visul cu ochii

Simona Halep și Toni Iuruc au organizat o petrecere de zile mari. Să fie oare acesta anunțul că sportiva este însărcinată?

Simona Halep a declarat întotdeauna că își dorește o familie mare cu mulți copii și iată că acum a venit momentul! Sportiva și Toni Iuruc au organizat zilele trecut o petrecere de zile mari care a părut să anunțe o posibilă sarcină. Să fie oare adevărat?

Simona Halep va deveni mămică în curând? "Este ceva ce mi-am dorit"

Simona Halep și Toni Iuruc au origanizat zilele trecute o petrecere de pomină, iar jurnaliștii cred că marea campioană s-a căsătorit deja, având în vedere că aceasta ar urma să devină mămică.

De fapt, Toni Iuruc a pus la cale acest eveniment pentru a celebra acceptul Simonei Halep de a-i deveni soție pentru tot restul vieții.

Citeste si: Omar Arnaout, primele declarații despre căsătoria cu iubita lui: "Aceasta mi-a pus capac"

simona halep familie
Simona Halep și Toni Iuruc au organizat o petrecere de zile mari[Sursa foto: prosport.ro]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cu toate acestea, zvonuri despre o posibilă sarcină a sportivei nu au putut să nu apară în presă, dat fiind faptul că Simona Halep a declarat întotdeauna că își dorește copii.

”Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepție să mai stea doi, trei ani.

Cu toate că jocul s-a schimbat mult în ultimii ani.

Citeste si: Matei Stratan a vorbit pentru prima dată despre așa-zisa relație cu Andreea Raicu: „Am văzut că se vorbește foarte mult despre noi”

Sunt niște fătuci de 17 ani acum... dacă îmi dau o palmă, nu mă mai ridic două săptămâni. Ca Simona să mai joace, trebuie să își refacă fizicul total.

Să stea 6, 7, 8 luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep a avut un fizic senzațional, dar fragil”, a declarat Ion Țiriac.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Simona Halep obișnuiește să fie foarte rezervată în ceea ce privește viața ei personală, așa că cel mai probabil vom afla din surse sigure atunci când va fi vorba despre venirea pe lume a unui copil.

simona halep petrecere
Simona Halep a purtat o rochie roșie cu umăr gol care i-a scos în evidență trupul sculptat[Sursa foto: prosport.ro]

„Să am un copil cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul.

Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare.

Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toată viața acestui sport, dar rămâne limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-ale mele persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi", a declarat Simona Halep.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Maria, deconspirată de către Adelina la Puterea Dragostei: „Vreau să stai pe lângă Marinescu...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies