Simona Hapciuc, reacție neașteptată după ce Elena Marin a ieșit favorită la Survivor 2021: "Nu sunt de acord..."

simona hapciuc despre survivor 2021
Simona Hapciuc vorbește despre Elena Marin de la Survivor 2021 care a ieșit din nou favorita publicului

Simona Hapciuc vorbește, din nou, despre foștii colegi de la Survivor 2021. Ce spune frumoasa vedetă despre Elena Marin?

Simona Hapciuc nu se sfiește să-și exprime părerile legate de foștii colegi de la Survivor 2021. Astfel, după ce Elena Marin a ieșit favorita publicului, fosta Faimoasă a făcut câteva declarații.

Simona Hapciuc, despre Elena Marin de la Survivor 2021 după ce a ieșit favorita publicului

Pentru a treia săptămână la rând, Elena Marin a ieșit favorita publicului la Survivor 2021. Faimoasa se gândește din ce în ce mai mult la finală.

„Mulțumesc publicului că mă susține, că îmi dau putere, vă iubesc și contează enorm pentru mine. Asta e puterea în această competiție, ei te ridică și visul meu stă în mânile lor.

Citeste si: Simona Hapciuc îl atacă dur pe Culiță Sterp după ce a părăsit Survivor România! „Culiță e parșiv și răutăcios! Mă făcea proastă și...”

simona hapciuc despre elena marin
Simona Hapciuc vorbește despre una din concurentele de la Survivor 2021 după ce a ieșit din competiție[Sursa foto: Instagram Simona Hapciuc]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Nu m-aș gândi o secundă că ies o dată favorită, iar faptul că am ieșit pentru a treia oară favorită, nu pot să descriu. Vă mulțumesc și sper să nu vă dezamăgesc, să vă țin aproape și să fim o comunitate tot mai mare.

Vreau să mă revanșez, pentru că datorită lor am ajuns până aici. Îmi doresc să ajung în Finală și să câștig Survivor 2021”, spune Elena Marin.

După ce a văzut episoadele din Republica Dominicană, Simona Hapciuc a simțit nevoia să comenteze despre câștigul Elenei Marin, pe care o consideră o persoană care se victimizează. 

Citeste si: Simona Hapciuc, pusă la punct de sora lui Culiță de la Survivor 2021: "Mi-a scris..."

simona hapciuc declaratii survivor 2021
Simona Hapciuc a fost una dintre cele mai competitive concurente de la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Simona Hapciuc]

"Aseară am visat că Sebi a fost eliminat din competiție și când mă trezesc, ce să vezi... De fapt, a fost eliminată Andreea. Păi e frumos, mă nene, să vă jucați cu visele oamenilor?! Nu se face așa ceva.

În altă ordine de idei, mă bucur foarte mult pentru Elena și pentru că a ieșit din nou favorita publicului.

Mă bucur extrem de mult de tupeul de care dă dovadă și pentru că l-a votat din nou pe Sebi. Sper să facă asta în continuare deoarece sunt convinsă că va ieși favorita publicului și mai departe.. Ca să se înțeleagă, în continuare nu sunt de acord cu victimizările ei și cu faptul că plânge de nu mai poate, dar mă bucur că iese favorită și încearcă să îl scoată pe Sebi afară.

Elena, nu mai plânge, dar ține-o tot așa", spune Simona Hapciuc.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Bianca Comănici și Iancu Sterp, următorul cuplu din showbiz?! Mama Geta a spus lucrurilor pe nume

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies