Simona Sensual a divorțat de soțul său: „După pandemia asta mi-am dat seama”

Simona Sensual
Simona Sensual a divorțat

Fosta asistentă TV a vorbit despre viața sa personală, după ce acum câteva luni s-a aflat ăc

La doar doi ani după ce s-a aflat că s-a căsătorit în secret, Simona Sensual a vorbit despre mariajul său. Simona Sensual a anunțat că este, oficial, singură, după nici doi ani de căsnicie.

Fosta iubită a lui Nicu Maharu a decis în anul 2018 să facă nunta în secret cu iubitul său Robert și abia după mai multe luni s-a aflat că nu mai este singură.

La scurt timp, aceasta a plecat într-o vacanță de vis în Israel, acolo unde a vizitat și Biserica Sfântului Mormânt și unde s-a rugat.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Tânăra a decis să fie extrem de discretă în legătură cu viața sa privată după ce ani întregi a fost pe prima pagină a ziarelor tabloide.

Acum, Simona Suhoi vrea să își vadă din nou de viața sa, după ce a decis împreună cu bărbatul cu care s-a căsătorit să o ia pe drumuri separate.

Simona Sensual
Simona Sensual a divortat[Sursa foto: Facebook]

„Toate lucrurile în viața mea sunt exact cum trebuie să fie, nu mai mult, nu mai puțin. Sunt exact așa cum vrea să fie de sus! Eu am avut relații cu logodnă, am avut relații lungi.
Eu am avut logodnici, ceea ce zic eu că e ok. (…) Cu siguranță e cel mai important lucru să te măriți. Viața mea este baza, dacă nu ești bine și spiritual, logic că nu e bine. Nu sunt cu nimeni. Sunt singură, da. După pandemia asta mi-am dat seama că e mai bine să fii singur”, a spus Simona Sensual, potrivit sursei citate.

Simona Suhoi își dorește să devină mamă

Nu doar o singură dată, Simona Suhoi a visat să devină mamă, iar acesta a rămas cel mai mare vis al său. Între timp, aceasta este extrem de pasionată de sala de fitness și, cine știe, poate că visul de a avea un bebeluș va deveni realitate în viitorul apropiat.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Doliu pentru Simona Suhoi (ex-Sensual)! Elena Cârstea, bunica vedetei, deținea o galerie de artă în București

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Veste tragică în showbiz. A murit Nicu Maharu!

INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies