Simona Sensual s-a căsătorit în secret: „E cel mai important lucru să te măriți”

Simona Sensual s-a căsătorit în secret: „E cel mai important lucru să te măriți”
Simona Sensual s-a căsătorit în secret: „E cel mai important lucru să te măriți”

Simona Sensual s-a căsătorit în secret și a vorbit despre viața sa, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Ce face acum fosta iubită a lui Nicu Maharu.

Simona Sensual a renunțat total la viața publică și, în ultimii ani, a fost o prezență extrem de discretă pe rețelele de socializare.

Fosta iubită a lui Nicu Maharu a reușit să se dea de gol în direct în cadrul unui interviu. Aceasta a făcut o declarație din care a reieșit că s-ar fi căsătorit în secret.

Simona Sensual a făcut o afirmație de unde a reieșit că este căsătorită, însă nu a vrut ulterior să spună care este de fapt statutul său în privința relației.

„Toate lucrurile în viața mea sunt exact cum trebuie să fie, nu mai mult, nu mai puțin. Sunt exact așa cum vrea să fie de sus! Eu am avut relații cu logodnă, am avut relații lungi. Eu am avut logodnici, ceea ce zic eu că e ok.(...) Cu siguranță e cel mai important lucru să te măriți”, a spus Simona Sensual în direct.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doliu pentru Simona Suhoi (ex-Sensual)! Elena Cârstea, bunica vedetei, deținea o galerie de artă în București

Simona Sensual, pe numele adevărat Simona Cristina Ştefania Suhoi, s-a născut pe 15 ianuarie 1983, la Bucureşti şi a fost ani la rând una dintre vedetele cele mai mediatizate din lumea mondene din România. Ea a devenit cunoscută după ce a fost Fata de la Meteo.

Simona Sensual s-a căsătorit în secret: „E cel mai important lucru să te măriți”
Simona Sensual s-a căsătorit în secret: „E cel mai important lucru să te măriți”

Simona Sensual s-a schimbat complet

Declarațiile făcute de brunetă în puținele ei apariții televizate arată că una dintre cele cele mai sexy și petrecărețe asistente de televiziune și-a transformat radical viața. Acum o interesează religia și este mult mai liniștită.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Citeste si: Simona Suhoi (ex-Sensual) a ratat o vacanță în Filipine din cauza pandemiei! ”De 1 Mai m-am bronzat în mașină”

„Eu cred că toată lumea se naşte cu credinţă. E foarte greu la ora asta să vorbesc despre un subiect serios.(...) La rândul meu şi eu am avut o curiozitate să văd care este diferenţa dintre ortodoxie şi neoprotestanţi. Am citit şi Biblia ortodoxă şi Biblia neoprotestantă.

Eram foarte pasionată fiind apropiată de persoana asta. El îmi impunea mie să îmi schimb eu religia.(...) Am început să citesc istoria religiilor. Am vrut să plec în India să fac un documentar", a povestit Simona în urmă cu ceva timp.

„Vreau altceva, fiecare an trebuie să fie o evoluţie, alt pas, altă treaptă. Eu consider că am ce vreau. Am bussiness-ul pe care îl am, am o linişte sufletească pe care în trecut nu o aveam.

Am, am un bărbat. Există, da. Eu am scos special verigheta. Nu ştiu, nu vreau să spun mai multe. Nu s-a întâmplat acum, mai de mult timp. A fost o chimie. Ne cunoşteam de foarte mulţi ani, prietenie, ne plangem problemele unul altuia şi din asta s-a înfiripat o iubire", a declarat ea în cadrul unei emisiuni de televiziune, în anul 2018.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Veste tragică în showbiz. A murit Nicu Maharu!

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies