Simptome ale cancerului care sunt adesea ignorate. Se confunda cu dureri banale

Simptome ale cancerului care sunt adesea ignorate. Se confunda cu dureri banale
Simptome ale cancerului care sunt adesea ignorate. Se confunda cu dureri banale

Corpul nostru ne trimite semnale atunci cand ceva nu este in regula cu el. Insa, de multe ori, aceste semne sunt trecute cu vederea in speranta ca vor trece de la sine.

Chiar daca este foarte posibil ca unele simptome timpurii sa fie cauzate de multe alte afectiuni, in unele cazuri pot sa semnaleze o boala mai grava, cum ar fi cancerul.

De aceea, este foarte important sa faci anual analizele de rutina si ecografii pentru a depista din timp eventualele probleme. Iar atunci cand s-a constatat prezenta urmatoarelor simptome sa nu le ignori, ci sa ceri parerea unui specialist pentru a face investigatii mai detaliate.

Iata cateva simptome ale cancerului pe care nu trebuie sa le ignori! Acestea pot sa fie asociate cu alte afectiuni, dar exista si riscul ca ele sa ascunda o problema serioasa.

1. Tusea persistenta

O tuse care persista mult timp poate sa semnaleze o problema la nivelul plamanilor si trebuie luata in serios. În special atunci cand este insotita de o scadere a poftei de mancare, o pierdere rapida in greutate, expectoratie cu sange, precum si o respiratie ingreunata si suieratoare.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

"Acest obicei zilnic m-a imbolnavit de cancer!" Greseala pe care si tu o faci

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Adela Noriega are cancer la doar 48 de ani

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies