„Single cum am fost tot timpul.” Fulgy și Bia Khalifa s-au despărțit. Ce a postat artistul pe rețelele de socializare

„Single cum am fost tot timpul.” Fulgy și Bia Khalifa s-au despărțit. Ce a postat artistul pe rețelele de socializare
„Single cum am fost tot timpul.” Fulgy și Bia Khalifa s-au despărțit. Ce a postat artistul pe rețelele de socializare

Fulgy și Bia Khalifa au fost un cuplu foarte controversat în puținul timp în care au fost împreună, iar fanii au fost de-a dreptul uimiți în momentul în care au aflat că aceștia sunt împreună. Ei bine, se pare că idila celor doi nu a durat foarte mult, deoarece artistul a venit cu o veste la care nu se aștepta nimeni.

Bia Khalifa și Fulgy păreau că au planuri foarte mari de viitor, deoarece aceștia vorbeau chiar și despre nuntă, iar mai mult de atât, la foarte puțin timp după ce s-au cunoscut, au luat decizia de a se muta împreună.

Citește și: ”Cei care mă cunosc știu că Mr. Moft face ce vrea.” Fulgy, surprins în timp ce săruta o altă domnișoară. Cine este femeia misterioasă

Fulgy și Bia Khalifa s-au despărțit

Pe rețelele de socializare, Fulgy a postat o fotografie care i-a șocat pe toți cei care îl urmăreau. După ce s-au afișat foarte fericiți și cu planuri foarte mari de viitor, se pare că soarta nu a fost de partea celor doi, deoarece în momentul actual nu mai formează un cuplu.

Artistul nu a oferit prea multe detalii, ba chiar a postat o fotografie în care i-a anunțat pe fani că vrea să îi țină la curent cu realitatea, nu cu ceea ce se

întâmplă pe TikTok. El le-a spus acestora că fosta lui relație s-a încheiat, iar acum este singur, cum a fost tot timpul.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Ca să vă țin la curent cu realitatea, nu cu imaginea pe care v-o prezint eu, pe aplicațiile mele Meta și TikTok. Fosta mea relație de prietenie s-a încheiat.

Singur cum am fost mereu”, a fost mesajul pe care Fulgy l-a postat pe rețelele de socializare.

Fulgy și Bia Khalifa s-au despărțit
Fulgy și Bia Khalifa s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

Fulgy, mesaj surprinzător în mediul online

Chiar cu puțin timp înainte să anunțe că nu mai formează o relație cu Bia Khalifa, Fulgy a distribuit un mesaj la care fanii nu se așteptau, pe rețelele de socializare. Artistul a dat de înțeles faptul că, cea cu care are o relație în prezent, nu e cea mai potrivită pentru a-i fi soție.

„Dacă te simți vreodată prost, amintește-ți, fata ta crede că ea e aleasa”, a fost mesajul pe care Fulgy l-a distribuit în mediul online.

Cu toate că lucrurile păreau că se îndreaptă în direcția bună, relația celor doi nu a funcționat și au fost nevoiți să meargă pe drumuri separate, iar în momentul actual, Fulgy a fost singurul care a spus ceva în acest sens.

Fulgy și Bia Khalifa s-au despărțit
Fulgy și Bia Khalifa s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “A întârziat la ziua mea.” Bia Khalifa a făcut lumină în cazul despărțirii de Fulgy! Ce a declarat tânăra în mediul online



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

”Mâncați cât mai puțin.” Viorica de la Clejani, dezvăluiri despre boala care îi poate distruge organismul. Cum se schimbă viața celor care au această boală

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies