„Situația noastră atipică” Care este adevăratul motiv pentru care Alina Sorescu nu și-a făcut planuri de vacanță cu fetițele ei

„Situația noastră atipică” Care este adevăratul motiv pentru care Alina Sorescu nu și-a făcut planuri de vacanță cu fetițele ei
„Situația noastră atipică” Care este adevăratul motiv pentru care Alina Sorescu nu și-a făcut planuri de vacanță cu fetițele ei

Alina Sorescu nu și-a făcut planuri de vacanță cu fetițele ei. Copiii locuiesc și cu Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu a fost căsătorită timp de 12 ani cu Alexandru Ciucu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urma căreia au rezultat două fetițe minunate. Din păcate, neînțelegerile dintre ei și-au spus cuvântul, iar în luna mai a anului 2022, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au anunțat că au decis să se despartă. A urmat un proces lung de divorț legat de custodia copiilor, care continuă și în ziua de astăzi.

În data de 15 martie artista a anunțat că instanța de judecată a decis ca cele două copile să locuiască atât la ea, cât și la tatăl lor. Astfel, fetițele stau o săptămână la mama lor și o săptămână la tată. Alina Sorescu s-a arătat nemulțumită de decizia instanței de judecată cu privire la custodia micuțelor și a făcut apel.

Alina Sorescu nu și-a făcut planuri de vacanță cu fetițele ei

Citește și: ,,El e de nădejde.” Alina Sorescu a vorbit despre viața ei, după despărțirea de Alex Ciucu

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Dat fiind situația actuală, Alina Sorescu a fost nevoită să pună pe pauză planurile pe care și le făcea în fiecare an cu fetițele ei, referitoare la vacanța de vară.

În cadrul unui interviu, artista a vorbit despre situația dificilă prin care trece și cum încearcă să o gestioneze astfel încât să petreacă timp de calitate alături de copiii săi.

Încă nu am făcut planuri de vară, nu am finalizat complet școala mea de muzică pentru copii și vom vedea. Fetițele sunt în vacanță și vom vedea, în măsura în care vom putea în situația noastră atipică să ne plănuim ceva pentru această vară.

Mă refer la tot este legat de procesul în care încă ne aflăm .”, a declarat Alina Sorescu, notează spynews.ro.

Cum se împarte Alina Sorescu între carieră și familie

Citește și: „Vor veni și zile mai liniștite” Alina Sorescu privește cu optimism perioada de după divorțul de fostul soț

Cum se împarte Alina Sorescu între carieră și familie
Cum se împarte Alina Sorescu între carieră și familie[Sursa foto: Facebook]

După divorțul de Alexandru Ciucu artista a fost nevoită să își reorganizeze viața. Astfel, a încercat să se împartă între viața profesională și cea de familie, punând pe primul plan timpul petrecut alături de fetițele sale.

Sunt un om activ, ca orice femeie din ziua de astăzi. Despre asta este vorba să încerci să te împarți. Îmi fac timp pentru toate, trebuie să fie un timp pentru fiecare activitate.

În această perioadă de vară prioritatea o vor avea fetițele. ”, a mai declarat vedeta.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„În codul ei, are două mariaje” Carmen Harra a făcut previziuni legate de relația Andreei Bălan cu Victor Cornea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies