„Vor veni și zile mai liniștite” Alina Sorescu privește cu optimism perioada de după divorțul de fostul soț

„Vor veni și zile mai liniștite” Alina Sorescu privește cu optimism perioada de după divorțul de fostul soț
„Vor veni și zile mai liniștite” Alina Sorescu privește cu optimism perioada de după divorțul de fostul soț

Alina Sorescu a vorbit despre divorțul de Alexandru Ciucu și despre o viitoare căsătorie.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost căsătoriți timp de 12 ani, iar vestea că cei doi divorțează a venit ca un trăsnet pentru fanii cuplului, care i-au apreciat pe cei doi pentru discreția și decența de care au dat dovadă pe întreg parcursul relației.

Astfel, la un an de la despărțirea de fostul soț, artista încă se află în plin proces de divorț. Cântăreața vorbește cu optimism despre viitorul ei.

Alina Sorescu vorbește despre căsătorie la un an de la despărțire

Citește și: “Nu doresc niciunei mame să fie în situația mea." Alina Sorescu este îngrijorată după decizia instanței de judecată

Alina Sorescu privește cu optimism perioada de după divorțul de fostul soț
Alina Sorescu privește cu optimism perioada de după divorțul de fostul soț[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În cadrul unui interviu, Alina Sorescu a vorbit despre planurile sale de viitor și despre o eventuală căsătorie după divorțul de fostul soț. Artista a ținut să precizeze că în momentul de față viața ei amoroasă este pusă pe pauză și preferă să se concentreze pe creșterea fetițelor sale, dar și pe partea profesională.

Nu mă gândesc la asta și nici nu e cazul să discut despre asta.

Nu îmi doresc decât ca fetele să fie bine și să am rezultate frumoase cu munca mea, pentru ca ele să fie mândre de mine. Din păcate, în această perioadă nu am timp și nici starea potrivită pentru hobby-uri. Mă concentrez pe fete și pe profesia mea. Probabil că vor veni și zile mai liniștite, în care să pot să fac activități de plăcere…”, a declarat Alina Sorescu pentru Viva.

Alina Sorescu a lămurit subiectul plecării din țară

Citește și: „Am renăscut.” Alina Sorescu a avut parte de o schimbare spectaculoasă, după ce a divorțat de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu privește cu optimism perioada de după divorțul de fostul soț
Alina Sorescu privește cu optimism perioada de după divorțul de fostul soț[Sursa foto: Facebook]

Alina Sorescu este hotărâtă să își schimbe viața după divorțul de fostul soț. Artista și-a adus aminte de momentele din copilărie în care pleca adesea din țară, dar și de concertele pe care le-a susținut în străinătate.

Cu toate acestea, cântăreața nu ia în calcul varianta de a se muta în altă țară deoarece este foarte atașată de familie, prieteni și locurile dragi.

Da, am călătorit mult încă de mică, mai ales prin prisma activității mele, dar nu mă văd locuind în altă parte decât în țara mea. Sunt foarte legată de cei apropiați mie. Am o familie extinsă foarte unită, un public care mă știe de copil, amintiri… Nu aș vrea să plec nicăieri.”

, a mai spus Alina Sorescu pentru sursa mai sus menționată.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„O să fie foarte frumoasă în rochia de mireasă” Alex Velea a făcut declarații despre nunta cu Antonia

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies