Slabiti 4 kilograme in 9 zile cu miere - dieta pas cu pas

Slabiti 4 kilograme in 9 zile cu miere - dieta pas cu pas
Slabiti 4 kilograme in 9 zile cu miere - dieta pas cu pas

Aceasta este o reteta cu aju­torul careia, in noua zile, veti slabi 4 kg, garantat. Astfel, timp de noua zile, trebuie sa aveti trei mese regulate pe zi: micul dejun, pranzul, cina. Intre mese nu mai trebuie sa mancati nimic, dar puteti bea apa minerala sau cea­iuri, de preferat diuretice.

O data sau de doua ori pe zi trebuie sa inlocuiti una dintre mese cu o lingura sau doua de miere, astfel: in prima zi se va inlocui micul dejun; a doua zi: pranzul; a treia zi: cina; a patra zi: micul dejun si cina; a cincea zi: pranzul si cina; a sasea zi: micul dejun si cina; a saptea zi: micul dejun; a opta zi: pranzul si a noua zi: cina.

In timpul acestei retete de slabit, puteti manca orice fel de fructe, legume, ba chiar si paine, atata timp cat acest lucru se va face la mesele care nu trebuie inlocuite cu miere.

Din punct de vedere chimic, mierea de albine este o solutie saturata de diversi carbohidrati in apa, care contine atat substante vegetale, cat si substante provenite de la albine. Alcatuita din carbohidrati in proportie de 80-85%, aceasta contine 16-19% apa.
Principalele tipuri de glucide din miere sunt fructoza si glucoza. Fructoza se afla in proportie de aproximativ 34-41% fiind prezenta in cantitati mai mari comparativ cu glucoza (28-35%) in aproape toate tipurile de miere. Ambele glucide sunt formate dintr-o singura molecula, motiv pentru care poarta numele de monozaharide.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Tine dieta cu oua - Slabesti 3 kilograme pana la Craciun

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies