Slabiti 4 kilograme in 9 zile cu miere - dieta pas cu pas

Slabiti 4 kilograme in 9 zile cu miere - dieta pas cu pas
Slabiti 4 kilograme in 9 zile cu miere - dieta pas cu pas

Aceasta este o reteta cu aju­torul careia, in noua zile, veti slabi 4 kg, garantat. Astfel, timp de noua zile, trebuie sa aveti trei mese regulate pe zi: micul dejun, pranzul, cina. Intre mese nu mai trebuie sa mancati nimic, dar puteti bea apa minerala sau cea­iuri, de preferat diuretice.

Gustul mierii de albine este dat de o multitudine de componente. Unele substante sunt prezente in toate tipurile de miere, in timp ce altele provin de la anumite plante si se intalnesc doar in unele tipuri. Fenilalanina, un aminoacid, este cea care da gustul caracteristic al mierii, impreuna cu fenilacetaldehida si acetatul de fenil. Mierea de faneata (de flori de camp), foarte bogata in proteine, are o aroma foarte puternica, chiar amaruie.

Mierea de albine contine o serie de substante minerale importante, provenite din nectarul plantelor. Continutul de substante minerale variaza foarte mult de la un tip de miere la altul, mierea de mana fiind in general mai bogata in acest gen de substante decat cea de flori. Astfel, mierea de flori contine in medie 100 mg substante minerale pe kilogram, mierea de mana ajunge pana la 400 – 1000 mg pe kilogram.

sursa: formula-as.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Tine dieta cu oua - Slabesti 3 kilograme pana la Craciun

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies