”Soacra mea mi-a făcut farmece”. Sunt o femeie tânără şi educată şi nu credeam în prostii

”Soacra mea mi-a făcut farmece”. Sunt o femeie tânără şi educată şi nu credeam în prostii
”Soacra mea mi-a făcut farmece”. Sunt o femeie tânără şi educată şi nu credeam în prostii

Sunt o femeie tânără şi educată, în curând voi deveni asistentă medicală, şi nu credeam în prostii de genul farmece sau vrăji. Asta până când nu mi s-a întâmplat şi mie să intru într-o asemenea poveste.

Într-una din zile când ne-am întors acasă am constatat că-mi umblase cineva în lucruri şi m-am simţit rău din cauza asta. Am început să încuiem uşa de la cameră. Asta se pare că a fost picătura care a umplut paharul Mariei. Au început discuţiile, care-mi demonstrau că nu mai sunt deloc binevenită acolo.

Momentul culminant al supărărilor Mariei a fost când i-am spus că dacă o ţine tot aşa cu atitudinea asta o să ne mutăm din casa ei, ca să nu mai fie discuţii.

A doua zi mi-am găsit toate lucrurile aruncate în mijlocul curţii, unele rupte, şi mânjite cu fecale.

Maria răcnea în curte ca să o audă şi vecinii, cum că mi-a răscolit hainele şi le-a umplut de mizerie ca să alunge din ele duhul rău, farmecele pe care eu i le-aş fi făcut fiului ei, ca să-şi piardă minţile şi să nu-şi mai iubească mama.

Am rămas blocată de atitudinea asta, efectiv nu ştiam cum să reacţionez.

Ea a început să mă arate cu degetul şi să urle că sunt o vrăjitoare şi i-am distrus copilul. Această Marie era o necunoscută pentru mine. Nu mai văzusem niciodată aşa ceva.

Ionuţ şi tatăl lui au încercat s-o calmeze, dar în zadar. Până la urmă Ionuţ m-a luat de mână şi am plecat să dormim în seara aia în sat, la nişte prieteni. Totuşi, din noaptea aia ceva s-a schimbat şi în mine.

M-am simţit foarte rău şi dimineaţa când m-am trezit şi m-am dus la baie mi-a căzut un dinte.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Boala secretă care l-a măcinat pe Ilie Balaci! Se ducea periodic la o clinică privată din Bucuresti fără să îl ştie nimeni | EXCLUSIV

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies