”Soacra mea mi-a făcut farmece”. Sunt o femeie tânără şi educată şi nu credeam în prostii

”Soacra mea mi-a făcut farmece”. Sunt o femeie tânără şi educată şi nu credeam în prostii
”Soacra mea mi-a făcut farmece”. Sunt o femeie tânără şi educată şi nu credeam în prostii

Sunt o femeie tânără şi educată, în curând voi deveni asistentă medicală, şi nu credeam în prostii de genul farmece sau vrăji. Asta până când nu mi s-a întâmplat şi mie să intru într-o asemenea poveste.

M-am speriat şi mai tare, după ce că aproape nu dormisem din cauza scandalului de cu seară.

La şcoală, diriginta cum m-a văzut palidă şi buimacă m-a dus la cabinetul medical. Mi-au zis că am avut o cădere de calciu, dar că o să fiu bine. Nu şi-au explicat nici ei de ce mi-a căzut dintele, care era sănătos.

În următoarele zile am tot dormit pe la diverşi prieteni de-ai lui Ionuţ, dar cu mine era ceva în neregulă.

În numai o săptămână am mai pierdut o măsea şi mi-a căzut părul aproape complet. Am fost nevoită să mă tund la chelie ca să nu arăt hidos.

Purtam o băsmăluţă pe cap şi într-o zi când Maria m-a văzut pe stradă mi-a strigat în batjocură că nu mă face o basma să fiu femeie serioasă şi la casa ei.

Cât timp am stat prin vecini, Ionuţ a tot gândit un plan să ne construim o casă pe terenul pe care fusese casa părinţilor mei.

Dar nu aveam suficienţi bani pentru aşa ceva. Apoi numai cu salariul lui nu ne prea descurcam nici cu chirie, pentru că lui îi mai veneau bani şi din lucratul pământului, cu tractorul.

Dar acum tractorul era sechrestrat în curtea Mariei, nu îi mai dădea voie să-l folosească decât dacă mă alunga pe mine.

La un moment dat mi-a fost clar că dacă mai stau mult să aştept o să mă usuc pe picioare.

O boală sau o forţă necunoscută mă măcina rapid şi nu ştiam ce e cu mine. Am mers la spitalul la care făceam practică şi am cerut sfatul unei doctoriţe. Mi-a făcut analize, m-a consultat, dar totul părea în ordine.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Boala secretă care l-a măcinat pe Ilie Balaci! Se ducea periodic la o clinică privată din Bucuresti fără să îl ştie nimeni | EXCLUSIV

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies